Lochem – NyeMarkt, Markt Lochem

NyeMarkt, Markt Lochem

In het hart van Lochem, aan de markt wordt de oude Rabobank locatie verbouwd tot een PRACHTIG APPARTEMENTENCOMPLEX. De appartementen bevinden zich op de eerste- en tweede verdieping. In totaal komen er zestien kwalitatief hoogwaardige appartementen die variëren van 68 tot 182 m2. De begane grond behoudt haar bestaande kantoor/retail-functie. De Rabobank zal weer terugkeren met een eigen advieskantoor op deze locatie. L&O Architecten uit Haaksbergen is verantwoordelijk voor het nieuwe ontwerp, waarbij elk appartement haar eigen indeling kent.

Kwalitatief wonen

Vanuit de lokale gemeenschap is het de wens om kwalitatieve stadsappartementen te ontwikkelen. De NyeMarkt gaat invulling geven aan deze wens door hoogwaardig en duurzaam materiaal te gebruiken tijdens de ontwikkeling van de 16 verschillende appartementen.

Het complex wordt grondig gerenoveerd, voorzien van een nieuwe gevel en volledig gemoderniseerd. Tevens zal het pand worden verduurzaamd, opnieuw worden geïsoleerd, voorzien worden van HR ++ glas en zonnepanelen op het dak, wat zal resulteren in energielabel A.

Voor het sanitair is voor het merk Villeroy & Boch gekozen.

Het complex beschikt over een overdekte parkeergelegenheid in het direct naastgelegen appartementencomplex De Brouwershof. Deze is gemakkelijk te bereiken via de achterzijde van het appartementencomplex.

Centrale ligging

De NyeMarkt ligt aan het marktplein in Lochem waardoor het gehele centrum direct binnen loopafstand is. Hier kunt u genieten van de gezellige terrassen en aanwezige winkels die het centrum van Lochem volop te bieden heeft.

Bereikbaarheid

Vanaf Lochem bent u al met een halfuur in Deventer, Apeldoorn of Enschede. De prachtige stad ligt middenin verschillende natuurgebieden en weilanden, maar als u wilt staat u dus zo in één van de omliggende steden. Het openbaar vervoer is in Lochem ook goed geregeld. Iets buiten het centrum vindt u namelijk het treinstation van Lochem, maar u kunt ook kiezen voor verschillende bussen die dagelijks met regelmaat vertrekken.

De woningtypes

Meer informatie over dit object

Lochem – NyeMarkt, Markt Lochem,

Kenmerken

Projectnaam
NyeMarkt, Markt Lochem
Postcode
7241 AA
Plaats
Lochem
Inhoud van
180 m3
Woonoppervlakte van
68 m2
Woonoppervlakte tot en met
182 m2
Website
www.nyemarkt.nl
Koop aanneemsom van
€ 225.100,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 545.400,-