Lochem – Kasteelpark de Cloese

Kasteelpark de Cloese bestaat uit 15 riante bouwkavels. Een unieke kans voor particulieren om een eigen huis te bouwen op een historische buitenplaats, midden in de natuur, dichtbij de gastvrije landstad Lochem.

Kavels
De kavels op Kasteelpark de Cloese zijn geschikt voor vrijstaande huizen. Om hun droomhuis te kunnen verwezenlijken, zijn kopers vrij in de keuze van een architect. Ook het ontwerp kan naar eigen wens, modern of juist traditioneel zijn. De randvoorwaarden die gelden, zijn ter ondersteuning van het landschappelijke karakter.

De Cloese Lochem
De unieke plek aan de Berkel is al sinds de 16e eeuw bewoond. Het huidige kasteel met zijn indrukwekkende gevel en ranke torens is recent opgesplitst in vijf luxe appartementen. In de tussenliggende eeuwen vormde het een romantisch decor van oneindig veel verhalen. Een beelddenker ziet, tussen de slingerende waterpartijen door, de paardenkoets met jonkvrouw nog rijden.
 
Midden in de natuur
Kasteelpark de Cloese is een unieke combinatie van statuur en natuur. Thuiskomen via een romantische oprijlaan en vervolgens in alle rust genieten van het groen, de vogels en het wild. Er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden en vanaf de oevers van de Berkel zwem of schaats je zo weg, de weilanden in…

De woningtypes

Kasteelpark de Cloese VRIJE KAVELS
Vanaf
€ 268.000,-
Meer info >

Meer informatie over dit object

Lochem – Kasteelpark de Cloese,

Kenmerken

Projectnaam
Kasteelpark de Cloese
Postcode
7241 PW
Plaats
Lochem
Inhoud van
1.788 m3
Woonoppervlakte van
715 m2
Woonoppervlakte tot en met
1.102 m2
Website
http://kasteelparkdecloese.nl/
Koop aanneemsom van
€ 268.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 397.000,-