Deventer – Johannes Aupingkwartier blok 7 en 8

HET JOHANNES AUPINGKWARTIER: JOUW GEDROOMDE PLEK
Robuust, maar tegelijkertijd fris en knus. Dat is het Johannes Aupingkwartier, aan de Laan van Borgele in Deventer. In deze eigentijdse en gezellige woonwijk vind je jouw gedroomde plek, met stoere woningen en veel groen. En wat ook fijn is: voorzieningen als school, winkelcentra en sportgelegenheden bevinden zich dichtbij!

ALLES VOOR EEN UNIEKE WOONBELEVING
Met het Johannes Aupingkwartier heeft Deventer er een fraai stukje stad bij. Op de plek waar beddenfabrikant Auping ruim honderd jaar lang de beste bedden maakte, realiseert Ter Steege Bouw Vastgoed een gevarieerd woongebied met 121 koop- en huurwoningen en 36 zorgappartementen. Een historisch, industrieel karakter en duurzaam woongenot gaan hier hand in hand. Zo is de buitenrand stevig, met stoere woonblokken en robuuste woningen die herinneren aan de oude fabriekshallen. En het binnengebied? Dat is juist vriendelijk en sfeervol, met groene hoven, fraaie bomen, een wadi en natuurspeelplekken. Deze allesbehalve standaard wijk maakt jouw woonbeleving meer dan uniek!

FASE 2: BLOK 7 EN BLOK 8
Na het succes van fase 1 (deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht), gaat 28 oktober ook fase 2 in verkoop. Deze fase bestaat uit de 6 ruime stadswoningen van blok 8 en de 8 stoere rijwoningen van blok 7. Beide blokken bevinden zich in de stevige, industriële buitenrand van het Johannes Aupingkwartier. Geïnspireerd op de oude fabriekspanden hebben de woningen een robuust karakter, met onder andere karakteristieke voorgevels en gevarieerd metselwerk.

ALLES DICHTBIJ
Of je nu boodschappen moet doen, gezellig een dagje gaat shoppen of van de natuur wilt genieten: vanuit jouw woning in het Johannes Aupingkwartier is alles snel bereikbaar. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. En binnen tien minuten fietsen sta je in hartje Deventer, tussen de diverse winkels, horeca- en uitgaansgelegenheden. Ook vind je er prachtige stadsparken, zoals het Zandweteringpark en het Nieuwe Plantsoen.

De woningtypes

Blok 8: stadswoningen type hoekwoning
Vanaf
€ 339.000,-
Meer info >
Blok 8: stadswoningen type tussenwoning
Vanaf
€ 327.500,-
Meer info >
Blok 7: rijwoningen type tussenwoning
Vanaf
€ 292.500,-
Meer info >
Blok 7: rijwoningen type hoekwoning
Vanaf
€ 297.500,-
Meer info >

Meer informatie over dit object

Deventer – Johannes Aupingkwartier blok 7 en 8,

Kenmerken

Projectnaam
Johannes Aupingkwartier blok 7 en 8
Postcode
7415 ZH
Plaats
Deventer
Datum start bouw
1 juli 2021
Inhoud van
420 m3
Woonoppervlakte van
111 m2
Woonoppervlakte tot en met
135 m2
Perceeloppervlakte van
108 m2
Perceeloppervlakte tot en met
139 m2
Website
www.johannesaupingkwartier.nl
Koop aanneemsom van
€ 292.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 339.000,-