Deventer – Johannes Aupingkwartier blok 1, 2, 13

Wonen in het Johannes Aupingkwartier

In het Johannes Aupingkwartier heb je een ruime woningkeuze. Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen, in verschillende prijsklassen. Johannes Aupingkwartier wordt in verschillende fasen ontwikkeld, waarvan dit de laatste fase is.

Voel jij je thuis in een stoere woonomgeving? Dan is het Johannes Aupingkwartier jouw gedroomde thuis! Met deze robuuste, maar tegelijkertijd frisse en knusse wijk werkt Ter Steege Bouw Vastgoed vol trots aan een bijzonder stukje Deventer. Met woningen voor ieder wat wils, dus wellicht ook voor jou!

Wat het Johannes Aupingkwartier zo bijzonder maakt? De locatie, aan de Laan van Borgele in Deventer. Een fijne plek, dicht bij voorzieningen als school, winkelcentrum en sportgelegenheden. Maar ook een historische plek met karakter, waar beddenfabrikant Auping meer dan honderd jaar lang de beste bedden produceerde. Sinds 2014 staat de locatie leeg. Wij kunnen niet wachten om deze oude fabriekslocatie om te toveren tot een eigentijdse, gezellige woonwijk en daarmee Deventer nog een stukje mooier te maken! Tikkeltje anders; hard van buiten, zacht van binnen. Ook dat is het Johannes Aupingkwartier. Zo herinnert de stevige buitenrand met stoere woonblokken aan het industriële verleden van het gebied. Tegelijkertijd zorgt het vriendelijke binnengebied, met veel ruimte voor groen en ontmoeting, voor gezelligheid en sfeer.

Deze allesbehalve standaard wijk maakt jouw woonbeleving in het Johannes Aupingkwartier meer dan uniek.

De woningtypes

Blok 2 tussen- en hoekwoningen
Vanaf
€ 367.500,-
Meer info >
Blok 1 tussen- en hoekwoningen
Vanaf
€ 355.000,-
Meer info >
Blok 13 tussen-, hoek- en knikwoningen
Vanaf
€ 322.500,-
Meer info >

Meer informatie over dit object

Deventer – Johannes Aupingkwartier blok 1, 2, 13,

Kenmerken

Projectnaam
Johannes Aupingkwartier blok 1, 2, 13
Postcode
7415 ZH
Plaats
Deventer
Inhoud van
416 m3
Woonoppervlakte van
111 m2
Woonoppervlakte tot en met
135 m2
Perceeloppervlakte van
105 m2
Perceeloppervlakte tot en met
173 m2
Website
www.johannesaupingkwartier.nl
Koop aanneemsom van
€ 322.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 385.000,-