Deventer – Hof Cellarius

Aan de oostelijke rand van Deventer ligt het dorp Colmschate. Het plangebied (Hof Cellarius) ligt in het oude centrum van het dorp, langs de Holterweg tegenover de markante Hervormde Kerk. Op deze unieke locatie worden twaalf royale kavels te koop aangeboden. De kavels zijn gesitueerd als een soort “hofje”. Hier kunnen kinderen nog onbekommerd buiten spelen, maak je een gezellig praatje met de buren en geniet je van een heerlijk rustige omgeving waar het goed wandelen en fietsen is.

De Hof Cellarius heeft het allemaal: het ligt zeer nabij algemene voorzieningen zoals een modern winkelcentrum (Flora), een sportcentrum (De Scheg) en een NS Station. Daarnaast ligt het dicht bij het Medisch Centrum Colmschate en is het op loopafstand gelegen van het schitterende natuurlandgoed “De Bannink”. En wilt u een dagje winkelen of een theater bezoeken? Dan zoekt u het altijd gezellige Deventer op. Hier vindt u alle gemakken van een grote stad.

De verkeerstechnische ontsluiting is optimaal. De afstand tot de oprit van de autosnelweg (A1) is ongeveer 3 km en vanaf het Floraplein bestaat de verbinding geheel uit een vierbaansweg.

Kijk voor de 12 royale bouwkavels met een oppervlakte variërend van 704 m2 tot 908 m2 op de projectwebsite van Hof Cellarius.

De woningtypes

Meer informatie over dit object

Deventer – Hof Cellarius,

Kenmerken

Projectnaam
Hof Cellarius
Postcode
7429 AE
Plaats
Deventer
Inhoud van
700 m3
Woonoppervlakte van
150 m2
Woonoppervlakte tot en met
198 m2
Perceeloppervlakte van
704 m2
Perceeloppervlakte tot en met
908 m2
Website
www.hofcellarius.nl
Koop aanneemsom van
€ 274.560,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 354.120,-