Zutphen – Le Clercqstraat

Koopprijs
€ 630.000,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Op de vierde verdieping van woongebouw 3 is bouwnummer 38 gevestigd. Dit luxe appartement van type C biedt veel luxe en comfort. Vanuit de hal komt u terecht in de royale woonkeuken die u naar eigen smaak kunt indelen. In verbinding staan de riante woonkamer en eetkamer. Vanuit de woonkamer kunt u naar het inpandig balkon van 14 m² waar u van veel privacy geniet en een uniek uitzicht heeft over het laatste stukje vestinggracht en de Coehoornsingel. Dit royale appartement van 147 m² heeft veel allure en is standaard voorzien van 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer, tevens is er een aparte studeerkamer aanwezig. Door de extra hoge en glad afgewerkte plafonds geniet u van extra veel ruimte. Tevens is deze woning standaard voorzien van een complete klimaatinstallatie voor de warmtepomp, vloerverwarming en koeling.

Heeft u interesse in dit luxe appartement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een 1:1 bezichtiging in Veste 1. De bouw is al gestart, naar verwachting kunt u hier al wonen in de zomer van 2021. Vraag vrijblijvend naar meer informatie!

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

bezoek de projectwebsite : vestezutphen.nl !

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Plattegronden

In de buurt