Zutphen – Le Clercqstraat 34ong

Koopprijs
€ 740.000,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Op de tweede verdieping van woongebouw 3 is bouwnummer 34 gevestigd. Dit luxe zonnige appartement van type D biedt veel luxe en comfort. Vanuit de hal komt u terecht in de leefkeuken die direct in verbinding staat met de riante woonkamer. Vanuit de woonkamer met eetgedeelte kunt u naar het inpandig balkon gelegen op het ZO/ZW van 14 m² waar u van veel privacy geniet. De grote raampartijen in dit zonnige appartement zijn voorzien van elektrische screens en goed demotica systeem. Deze woning heeft veel allure en is standaard voorzien van 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer. Door de extra hoge en glad afgewerkte plafonds en wanden met stompe taatsdeuren geniet u van extra veel ruimte. Tevens is deze woning standaard voorzien van een complete klimaatinstallatie voor de warmtepomp, vloerverwarming en koeling.
In dit appartement is veel maatwerk mogelijk, met hulp van een (binnenhuis)architect

Wilt u ook wonen in het kleinschalige complex van Veste en heeft u interesse in Bouwnummer 34? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

Hoofdfoto


Plattegronden

In de buurt