Zutphen – De Clercqstraat

Koopprijs
€ 620.000,-
Status
Beschikbaar
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP! OPLEVERING ZOMER 2021.

Comfortabel appartement op de eerste woonlaag met privacy en mooi uitzicht.

Dit is een buitenkans: het laatste appartement van Veste 3 dat nog beschikbaar is. Bouwnummer 29 is een comfortabel appartement van type-C, op de eerste woonlaag. Met een royaal balkon tweezijdige georiënteerd op oost en west geniet u hier niet alleen van de ochtend- en avondzon, maar ook van een geweldig uitzicht op het laatste stukje vestinggracht, en op het groene parkje aan de fraaie Coehoornsingel. Aan de oostzijde heeft u zicht op aangrenzende woonwijk. Een hele fijne woonplek, in contact met de omgeving én met veel privacy.

Appartement met bouwnummer 29 heeft een ruime woonkamer met een open keuken. Via een schuifpui komt u op het inpandige balkon (oost en west). Vanuit de woon/eetkamer is de studeerkamer bereikbaar. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, waarvan één met een riante walk-in closet. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. Daarnaast beschikt u over een bergkast, een bijkeuken en een derde toilet. In de koopsom zijn ruime stelposten voor de keuken, het sanitair en het tegelwerk inbegrepen (totaal € 44.000.)

Bij dit appartement horen een eigen parkeerplaats en een extra berging in de stallingsgarage op de begane grond. Een tweede parkeerplaats is te huur in een extra stallingsgarage. Daar komt ook een gezamenlijke opstelplaats voor fietsen.

De oplevering van gebouw Veste 3 staat nu gepland voor de zomer van 2021. De ruwbouw is al in volle gang. Bent u geïnteresseerd in het laatste beschikbare appartement? Wacht dan niet te lang en meldt u zich vrijblijvend aan.

Uniek: informeer ook naar de mogelijkheden om een identiek of vergelijkbaar appartement in het bijna voltooide Veste 1 te bezichtigen.

Kenmerken
• woonoppervlakte: 147 m²
• inpandig balkon (14 m²)
• oriëntatie balkon: oost/west
• 2 slaapkamers
• walk-in closet
• 2 ruime badkamers
• 3 toiletten
• studeerkamer
• handige bergkamer/bijkeuken

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

bezoek de projectwebsite : vestezutphen.nl !

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 3


Foto 2


Plattegronden

In de buurt