Zutphen – De Clercqstraat

Koopprijs
€ 630.000,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Op de derde verdieping van woongebouw 3 is bouwnummer 35 gevestigd. Dit luxe appartement van type C biedt veel luxe en comfort. Vanuit de hal met toilet en bijkeuken/opbergkamer komt u terecht in de leefkeuken die direct in verbinding staat met de riante woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u naar het inpandig balkon van 14 m² waar u van veel privacy geniet. Vanaf dit balkon heeft u zicht op het laatste stukje vestinggracht en de Coehoornsingel. Deze woning heeft veel allure en is standaard voorzien van 2 masterbedrooms met beide een eigen badkamer. Door de extra hoge en glad afgewerkte plafonds geniet u van extra veel ruimte. Tevens is deze woning standaard voorzien van een complete klimaatinstallatie voor de warmtepomp, vloerverwarming en koeling.

Vraag vrijblijvend naar meer informatie over bouwnummer 35. Wilt u de ruimte ervaren die dit appartement te bieden heeft? Maak telefonisch een afspraak voor een 1:1 bezichtiging in Veste 1.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

bezoek de projectwebsite : vestezutphen.nl !

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Plattegronden

In de buurt