Zutphen – De Clercqstraat

Koopprijs
€ 625.000,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Op de tweede verdieping van woongebouw 3 is bouwnummer 32 gevestigd. Dit luxe appartement van type C biedt veel luxe en comfort. Vanuit de hal komt u terecht in de leefkeuken die direct in verbinding staat met de riante woonkamer. Dit appartement heeft veel lichtinval vanwege de grote en hoge raampartijen en tevens uitzicht op het laatste stukje Vestinggracht. Vanuit de woonkamer kunt u naar het inpandig balkon van 14 m² waar u van veel privacy geniet. Deze woning heeft veel allure en is standaard voorzien van 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer. Door de extra hoge en glad afgewerkte plafonds geniet u van extra veel ruimte.
Tevens is deze woning standaard voorzien van een complete klimaatinstallatie voor de warmtepomp, vloerverwarming en koeling.

In dit appartement is veel maatwerk mogelijk, met hulp van een (binnenhuis)architect.

Heeft u interesse in bouwnummer 32? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen met ons te bespreken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

bezoek de projectwebsite : vestezutphen.nl !.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Plattegronden

In de buurt