Zutphen – De Clercqstraat

Koopprijs
€ 740.000,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Op de derde verdieping van woongebouw 3 is bouwnummer 37 gevestigd. Dit luxe appartement van type D biedt veel luxe en comfort. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer met leefkeuken. Dit appartement heeft een extra (studeer) kamer waar je je kunt terugtrekken. Vanuit de woonkamer kunt u naar het inpandig balkon van 14 m² gelegen op het ZO/ZW waar u van veel privacy geniet. Deze woning heeft veel allure en is standaard voorzien van 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer. Eén slaapkamer is voorzien van een walk-in-closet. Door de extra hoge en glad afgewerkte plafonds geniet u van extra veel ruimte. Tevens is deze woning standaard voorzien van een complete klimaatinstallatie voor de warmtepomp, vloerverwarming en koeling.

Veste levert maatwerk: indeling aan de hand van uw leefstijl.

Heeft u interesse in bouwnummer 37? De bouw is al gestart, naar verwachting kunt u hier al wonen in de zomer van 2021. Vraag vrijblijvend naar meer informatie!

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

bezoek de projectwebsite: vestezutphen.nl

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Plattegronden

In de buurt