Zutphen – De Clercqstraat

Koopprijs
€ 1.225.000,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Bouwnummer 42 is een royale en luxueuze penthouse van type E, die gevestigd is op de bovenste verdieping van het derde woongebouw. Met een woonoppervlak van ruim 246 m² en een balkon van 58 m² geniet u van optimaal wooncomfort en privacy. De 25 strekkende meter aan hoge raampartijen met elektrische screens bezorgen dit appartement van adembenemend licht. Dit penthouse heeft een enorme, open leefkeuken met ruimte voor bijvoorbeeld een kookeiland, eethoek of bar. De keuken loopt over in de riante woonkamer, die toegang biedt tot de 2 inpandige balkons gelegen op het zuidwesten. Ook kunt u vanaf hier naar de studeerkamer. Dit penthouse is standaard voorzien van 2 master bedrooms, met beide een riante walk-in closet en eigen badkamer. In de hal is een derde toilet en dit appartement heeft 2 bergkamers/bijkeukens. Dit penthouse kenmerkt zich door de hoogwaardige en luxe afwerking door o.a. de hoge plafonds, stompe deuren en taatsdeuren, allen geven karakter aan dit luxe appartement.

De bouw is reeds gestart. Wees er snel bij zodat het geheel naar eigen smaak in te delen, afgestemd op uw leefstijl is.

Wilt u vrijblijvend meer informatie van bouwnummer 42? Vraag vrijblijvend naar meer informatie. Wilt u de ruimte ervaren? Plan een 1:1 bezichtiging in Veste 1. We laten u graag zien wat deze woning u te bieden heeft.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Plattegronden

In de buurt