Lochem – De Cloese 1F

Koopprijs
€ 300.000,-
Status
Beschikbaar
Eigenschappen
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

De Cloese 1F, Lochem

Wonen in een kasteel een onbereikbare droom? Niet in Kasteel De Cloese! Het kasteel beschikt in totaal over 6 appartementen waarvan nu de laatste 4 luxe duurzame appartementen met een oppervlakte tussen de 125 en 250 m² worden ontwikkeld. De prijzen van de appartementen variëren van € 300.000,- k.k tot € 875.000,- k.k.

Het gevoel van luxe, comfort en middeleeuws wonen wordt hier gecombineerd met hedendaagse eisen. De grote lichte appartementen zijn allemaal verschillend en worden hoogwaardig afgewerkt met een isolatieniveau van deze tijd. U kunt zelf bepalen hoe luxe u gaat wonen, u krijgt de vrije hand in de keuze van afwerking. Aan duurzaamheid en gemak is ook gedacht, ieder appartement wordt voorzien van zonne-energie en balansventilatie met warmteterugwinning. Daarbij beschikt het kasteel over een glazen liftinstallatie. De eigenaren delen de VVE ruimte in het souterrain waar een pooltafel en grote vergadertafel aanwezig is. Voor elk appartement is er privé parkeergelegenheid en bergruimte beschikbaar in de half verdiepte parkeergarage.

Details appartement 1F
Het appartement is gelegen in het souterrain aan de achterzijde van het kasteel. Vanuit het souterrain en vanaf het terras heeft u toegang tot het appartement. Het beschikt over een ruime woonkamer en keuken met daarbij twee slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet en een bijkeuken. Over de gehele lengte zijn raampartijen aanwezig die uitzicht bieden over de prachtig aangelegde kasteeltuin. Aan de terraszijde is een 3,6 meter brede glazen pui aanwezig met openslaande deuren die toegang geven tot het terras en uw privé tuin van ca. 120 m2. De gebruiksoppervlakte wonen is ca. 125 m².

De koopsom van € 300.000,- k.k. is exclusief keuken en sanitair. De muren en plafonds worden gestuct en wit geverfd opgeleverd. De oplevering staat gepland voor begin 2022.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 195,- per maand.

Heeft u interesse in dit appartement? Reageer dan middels het reactieformulier of stuur een email naar ons kantoor in Lochem. In verband met de stand van zaken rondom de bouwactiviteiten zijn bezichtigingen niet mogelijk maar ontvangen wij u graag op ons kantoor voor een informatief gesprek.

Foto's

Hoofdfoto


Foto 13


Foto 14


Foto 16


Foto 15


Foto 17


Foto 10


Foto 8


Foto 9


Foto 11


Foto 7


Foto 5


Foto 6


Foto 12


Foto 4


Foto 2


Foto


Foto 3


Plattegronden

In de buurt