Lochem – De Cloese 1E

Koopprijs
€ 750.000,-
Status
Beschikbaar
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

De Cloese 1E, Lochem

Wonen in een kasteel een onbereikbare droom? Niet in Kasteel De Cloese! Het kasteel beschikt in totaal over 6 appartementen waarvan nu de laatste 4 luxe duurzame appartementen met een oppervlakte tussen de 125 en 250 m² worden ontwikkeld. De prijzen van de appartementen variëren van € 300.000,- k.k tot € 875.000,- k.k.

Het gevoel van luxe, comfort en middeleeuws wonen wordt hier gecombineerd met hedendaagse eisen. De grote lichte appartementen zijn allemaal verschillend en worden hoogwaardig afgewerkt met een isolatieniveau van deze tijd. U kunt zelf bepalen hoe luxe u gaat wonen, u krijgt de vrije hand in de keuze van afwerking. Aan duurzaamheid en gemak is ook gedacht, ieder appartement wordt voorzien van zonne-energie en balansventilatie met warmteterugwinning. Daarbij beschikt het kasteel over een glazen liftinstallatie. De eigenaren delen de VVE ruimte in het souterrain waar een pooltafel en grote vergadertafel aanwezig is. Voor elk appartement is er privé parkeergelegenheid en bergruimte beschikbaar in de half verdiepte parkeergarage.

Details appartement 1E
Via de glazen lift en het centrale trappenhuis met originele eikenhouten trap heeft u toegang tot het appartement dat is gelegen op de 2e en 3e verdieping van het kasteel. Vanuit de entree en hal van het appartement komt u in de ruime keuken en woonkamer waar u door grote raampartijen uitzicht heeft over de prachtige tuin van het kasteel. In het dak worden lichtkoepels aangebracht voor een optimale lichtverdeling. Op de tweede verdieping heeft het appartement twee slaapkamers waarbij de master bedroom beschikt over een eigen badkamer. Ook is er vanuit de hal een apart toilet en een extra badkamer bereikbaar. Via de trap komt u op de derde verdieping waar u de bibliotheek aantreft. Vanuit hier heeft u via openslaande deuren toegang tot het dakterras met prachtig uitzicht. Ook treft u hier de derde slaapkamer en de bergruimte aan. De gebruiksoppervlakte wonen is ca. 250 m².

De koopsom van € 750.000,- k.k. is exclusief keuken en sanitair. De muren en plafonds worden gestuct en wit geverfd opgeleverd.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 366,- per maand.

Heeft u interesse in dit appartement? Reageer dan middels het reactieformulier of stuur een email naar ons kantoor in Lochem. In verband met de stand van zaken rondom de bouwactiviteiten zijn bezichtigingen niet mogelijk maar ontvangen wij u graag op ons kantoor voor een informatief gesprek.

Foto's

Hoofdfoto


Foto 18


Foto 15


Foto 17


Foto 16


Foto 14


Foto 10


Foto 12


Foto 13


Foto 11


Foto 8


Foto 5


Foto 9


Foto 6


Foto 3


Foto 7


Foto 4


Foto


Foto 2


Plattegronden

In de buurt