Lochem – Bungalow 1

Koopprijs
€ 209.155,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Frans Halslaan 1b, Lochem

Uniek aanbod in Lochem voor (jonge) senioren in Lochem! Op de hoek van de Frans Halslaan en de Rembrandtlaan, in de voormalige apotheek, wordt u door een Lochemse ondernemer een one-of-a kind (ver)nieuwbouwproject aangeboden. Beschikbaar voor verkoop zijn 3 volledig gelijkvloerse seniorenbungalows met elk een eigen berging en parkeerplaats waarvan 2 woningen geschakeld zijn en 1 half vrijstaand is. Iedere woning beschikt onder andere over 2 slaapkamers, een complete badkamer, een keukenblok met inbouwapparatuur en eigen buitenruimte aan zowel de voor- als achterzijde. U hoeft dus zelf alleen nog maar de wanden te sausen, te stofferen en een vloer uit te kiezen! De courant bemeten gebruiksoppervlaktes van deze comfortabele woningen variëren van 70,9 m² (woning 1), 73,5 m² (woning 2) tot 70,2 m² (woning 3). Het terrein aan de voorzijde van de woningen met de parkeerplaatsen, de opstelplaats voor afvalcontainers en de bergingen is mandelig. Dit wil zeggen dat dit terrein in eigendom is van alle toekomstige eigenaren samen, waarbij iedere eigenaar een berging en parkeerplaats krijgt toegewezen zoals te zien is op de plattegrond.

De locatie op de hoek van de Frans Halslaan en de Rembrandtlaan heeft veel voordelen: de woningen staan op een rustig plekje, slechts 5 minuten naar de Plus voor uw dagelijkse boodschappen en circa 10 minuten wandelen naar het Lochemse stadscentrum.

Indeling woning 1, 2 en 3
Entree met meterkast. Woonkamer. Open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast). Hal met toilet, witgoedaansluitingen en achterdeur. Badkamer voorzien van douchehoek en wastafelmeubel. 2 Slaapkamers.

Relevante informatie
– Bestemmingsplan is onherroepelijk
– Omgevingsvergunning is aangevraagd door verkoper
– Woningen worden compleet opgeleverd met o.a. keuken en sanitair
– Vloerverwarming in alle vertrekken
– Energielabel A
– Woning volledig gelijkvloers
– Start bouw: verwachting begin 2021 of zodra er 2 van de 3 woningen zijn verkocht
– Verwachte oplevering: ca. 3 maanden na start bouwwerkzaamheden
– Aannemer: Te Selle Bouw in Winterswijk
– Notaris: Notariskantoor Hulleman in Vorden
– Concept koop- en aannemingsovereenkomst, technische omschrijving en meer-/minderwerk lijst zijn op aanvraag beschikbaar bij ons kantoor

Koopsom
– Woning 1: € 209.155,- k.k.
– Woning 2: € 216.825,- k.k.
– Woning 3: € 219.375,- k.k.

Foto's

Hoofdfoto


Plattegronden

In de buurt