2be2a5c1876d0fb310ba4665dd85a8ab.jpeg

Lunette-Eiland

Prijs: 419.000,- tot 665.000,-

Beschrijving

Verkoop van fase 2 is van start! Nog enkele woningen beschikbaar…

Er worden in totaal twaalf riante vrijstaande woningen gerealiseerd met een moderne en stoere uitstraling. Het zijn heerlijke woningen met een geïsoleerde berging en een terras aan het water plus een grote diepe tuin aan de hofzijde. En dankzij de vele raampartijen heeft de woning veel lichtinval. U parkeert uw auto op de oprit, waar plaats is voor twee auto’s. Van daaruit bent u zo binnen, want de woning heeft een zijentree. Dit zorgt er ook voor dat de ruimte op de begane grond ideaal verdeeld is in een zitgedeelte en een leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer. De master bedroom heeft bovendien een heerlijk grote inloopkast. De tweede verdieping is vrij in te delen. U kunt hier prima nog twee kamers en een badkamer maken of misschien wel een werkplek. De verkoop van fase 1, bouwnummers 1 t/m 8, is inmiddels afgerond.

Start bouw van de 2e fase in februari 2024! Op dit moment worden 7 vrijstaande woningen met bouwnummers 9 t/m 12 en 18 t/m 20 aangeboden.

Lunette-Eiland is een unieke plek in de stad. Alleen de naam al spreekt tot de verbeelding: wonen op een eiland in de kern van Zutphen, omringd door water en gekleurd door groen. Wanneer u straks komt aanrijden over de brug, dan verschijnt tussen de bomen eerst het statige landhuis met negen luxe appartementen. Daarachter komt een groot, prachtig aangelegd groen hof met rondom de vrijstaande woningen en rijwoningen die allen aan het water liggen. Lunette-Eiland bevindt zich ongeveer één kilometer ten zuidoosten van het oude stadscentrum. Hierdoor liggen alle voorzieningen van het centrum, de IJssel en het openbaar vervoer – zoals het NS-station – op loopafstand. Dat geldt ook voor het winkelcentrum Waterkwartier waar u in slechts twee minuten naartoe wandelt. Kortom: Lunette-Eiland is een heerlijke plek om te wonen.

Op Lunette-Eiland komen twintig grondgebonden woningen: twaalf vrijstaande woningen en acht tussen- en hoekwoningen. Daarnaast komen er in het bureelgebouw negen luxe appartementen. Aan de buitenzijde van het eiland worden de oude lunetten (vestingwerken) in ere hersteld. De te realiseren woningen komen vervolgens in één lijn te staan, wat resulteert in een strakke gevelwand. Tegelijkertijd ontstaat aan de binnenzijde van het terrein een besloten hofje dat refereert aan de binnenstad van Zutphen. Dit openbare hof is ontworpen door een tuinarchitect en wordt volledig aangelegd. Er komen mooie bomen, bloeiende borders en een zitje. Rondom het hof komen ook voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers.

Lunette-Eiland is bijzonder energiezuinig en gasloos: klaar voor de toekomst! De woningen krijgen een lucht/water-warmtepomp, zonnepanelen en HR++-glas. Dit alles zorgt voor een comfortabel huis met zeer lage energiekosten. De woningen worden gebouwd volgens de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw).

Brochure en verkoopdocumentatie zijn aan te vragen bij de verkopend makelaars.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 29
 • Start verkoop 2022-12-22
 • Prijs 419.000,- tot 665.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 133 - 165 m2
 • Inhoud 506 - 697 m3
 • Perceeloppervlak 131 - 478 m2

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Zutphen
 • Postcode: 7204 NK


2be2a5c1876d0fb310ba4665dd85a8ab.jpeg Thomapost Brochure

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.

Bekijk brochure


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Sandra Wanschers

Sandra Wanschers-Dijkhof

0575 515404


Ons aanbod in de buurt

Koop

In het hart van Gorssel

7213 CR Gorssel

Interesse in een nieuw gelijkvloers appartement in het Hart van Gorssel? Kom op vrijdagmiddag 15 december tussen 14.00 en 17.30 uur naar de inloopmiddag op ons kantoor van Thoma Bennink in Gorssel om vrijblijvend kennis te maken met de locatie […]

4 objecten

Meer informatie

Koop

Steenbrugge – Wonen aan de Weide

7415 NH Deventer

Welkom in Wonen aan de Weide, een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied ‘de Buurtschappen’. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In totaal komen er 45 gezinswoningen. […]

16 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.