2be2a5c1876d0fb310ba4665dd85a8ab.jpeg

Lunette-Eiland

Prijs: 419.000,- tot 665.000,-

Beschrijving

We zijn gestart met de verkoop van 4 vrijstaande en 4 rijwoningen op het Lunette-Eiland.
Inschrijven is mogelijk tot maandag 16 januari 2023 om 17.00 uur.
Brochure en verkoopdocumentatie zijn aan te vragen bij de verkopend makelaars.

Lunette-Eiland is een unieke plek in de stad. Alleen de naam al spreekt tot de verbeelding: wonen op een eiland in de kern van Zutphen, omringd door water en gekleurd door groen. Wanneer u straks komt aanrijden over de brug, dan verschijnt tussen de bomen eerst het statige landhuis met negen luxe appartementen. Daarachter komt een groot, prachtig aangelegd groen hof met rondom de vrijstaande woningen en rijwoningen die allen aan het water liggen. Lunette-Eiland bevindt zich ongeveer één kilometer ten zuidoosten van het oude stadscentrum. Hierdoor liggen alle voorzieningen van het centrum, de IJssel en het openbaar vervoer – zoals het NS-station – op loopafstand. Dat geldt ook voor het winkelcentrum Waterkwartier waar u in slechts twee minuten naartoe wandelt. Kortom: Lunette-Eiland is een heerlijke plek om te wonen.

Op Lunette-Eiland komen twintig grondgebonden woningen: twaalf vrijstaande woningen en acht tussen- en hoekwoningen. Daarnaast komen er in het bureelgebouw negen luxe appartementen. Aan de buitenzijde van het eiland worden de oude lunetten (vestingwerken) in ere hersteld. De te realiseren woningen komen vervolgens in één lijn te staan, wat resulteert in een strakke gevelwand. Tegelijkertijd ontstaat aan de binnenzijde van het terrein een besloten hofje dat refereert aan de binnenstad van Zutphen. Dit openbare hof is ontworpen door een tuinarchitect en wordt volledig aangelegd. Er komen mooie bomen, bloeiende borders en een zitje. Rondom het hof komen ook voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers.

Lunette-Eiland is bijzonder energiezuinig en gasloos: klaar voor de toekomst! De woningen krijgen een lucht/water-warmtepomp, zonnepanelen en HR++-glas. Dit alles zorgt voor een comfortabel huis met zeer lage energiekosten. De woningen worden gebouwd volgens de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw).


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 29
 • Start verkoop 2022-12-22
 • Prijs 419.000,- tot 665.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 133 - 165 m2
 • Inhoud 506 - 697 m3
 • Perceeloppervlak 131 - 478 m2

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Zutphen
 • Postcode: 7204 NK


2be2a5c1876d0fb310ba4665dd85a8ab.jpeg Thomapost Brochure

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.

Bekijk brochure


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Stadsdok Doetinchem

Koop

StadsDok – Doetinchem

Doetinchem

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude IJssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (StadsDok). De appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam StadsDok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen. Meld je vast aan op de projectwebsite stadsdok.nl zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

61 objecten

Meer informatie

Achter De Hoven Zelhem

Koop

Achter de Hoven – Zelhem

Zelhem

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst!

12 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.