B4bffa9ac7e42377b69c611824a64012.jpeg

In het hart van Gorssel

Prijs: 669.000,- tot 689.000,-

Beschrijving

In het hart van Gorssel…
Levendig wonen op een voorname plek. Wonen op een plek waar iedereen wel zou willen wonen. Midden in het hart van het dorp. Waar de slager, de bakker en de groenteman – net als vroeger – gewoon om de hoek zitten.
Aan de Hoofdstraat 53, op de plek van het voormalige Berghuispand, verrijst een uniek en kleinschalig appartementengebouw met vier comfortabele woningen. U woont dichtbij alles. Of u nu van de natuur houdt of graag een terrasje pakt.

Exclusief wonen op de eerste verdieping
Passend in het straatbeeld zijn op de begane grond twee winkels gepland. Elk met een entree aan de straatzijde. De entree voor de vier appartementen op de verdieping bevindt zich halverwege de oprit. Achter het gebouw bevinden zich de acht, deels overdekte, parkeerplaatsen voor uw auto’s. Uw fiets parkeert u in de berging. De trap of lift brengt u naar uw woning.

Fris en eigentijds – elke woning is net even anders
De vier gelijkvloerse appartementen hebben elk een royale woonoppervlakte van circa 100 m2, een slim ingedeelde plattegrond en een eigen buitenruimte. De eigentijds vormgegeven raampartijen in de woonkamer zijn voorzien van handige screens en zorgen elk moment van de dag voor een prachtige lichtinval. Uiteraard mag u rekenen op een hoogwaardig afwerking. Per woning zijn twee parkeerplaatsen en een berging inclusief.

Duurzaamheid
Duurzaam leven gaat over bronnen verrijken in plaats van ze uit te putten. Met de natuur zo dichtbij voorziet ‘In het hart van Gorssel…’ grotendeels in haar eigen energiebehoefte. U woont uiteraard gasloos terwijl de zonnepanelen op het dak zorgen voor groene energie. Een slimme warmtepomp regelt – in combinatie met een boiler voor warmwatervoorziening – de vloerverwarming.

Om de hoek
Voor versgebakken brood, een perfecte cappuccino en de dagelijkse boodschappen hoeft u nauwelijks de deur uit. De Hoofdstraat biedt een gevarieerd aanbod van heerlijke speciaalzaken, horeca en andere voorzieningen. Museum MORE heeft regelmatig wisselende tentoonstellingen.
Wordt het iets lekkers van de traiteur, kookt u zelf of gaat u uit eten? Het kan straks allemaal.

In de buurt
Op de fiets kunt u alle kanten op. Gorssel ligt midden tussen Hanzesteden als Zutphen en Deventer. Daar struikelt u niet alleen over de historie, beide steden bieden ook een rijk culinair en cultureel aanbod. Liever de natuur in? Er zijn eindeloos veel uiterwaarden en dijken om te verkennen. Er zijn strandjes langs de IJssel en een fietsveer om deze – misschien wel mooiste rivier van Nederland – over te steken. Welke zijde u ook kiest, er zijn landgoederen, kastelen en oude boerderijen. De Gorsselse Heide is met zijn 120 hectare en bijzondere planten en dieren een inspirerende omgeving.

Voornaam genieten op een historische plek
In 1253, in een overeenkomst die Graaf Otto van Gelre sluit met de Bisschop van Utrecht, wordt marke Gerstlo voor het eerst vermeld. Het was één van de elf marken – een middeleeuws collectief van boeren die het gebruik van de grond regelde – in deze omgeving. De marke Gorssel heeft in de loop der eeuwen een voortvarende rol heeft gespeeld. De rijkdom van toen herkent u nog altijd aan de vele kastelen, landgoederen en luxe villa’s in en rondom het historische dorp.


Eigenschappen

Algemene informatie

  • Type Koop
  • Status Lopend
  • Aantal objecten 4
  • Prijs 669.000,- tot 689.000,-
  • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte 96 - 103 m2
  • Inhoud 425 - 460 m3

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Gorssel
  • Postcode: 7213 CR


B4bffa9ac7e42377b69c611824a64012.jpeg Thomapost Brochure

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.

Bekijk brochure


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Sandra Wanschers

Sandra Wanschers-Dijkhof

0575 515404


Ons aanbod in de buurt

Koop

Steenbrugge- De Bosrand

7415 NH Deventer

25 WONINGEN AAN HET GROEN Wonen in De Bosrand betekent wonen aan de rand van buurtschap 1 in Steenbrugge, Deventer. Op deze unieke plek komen 25 rijwoningen te staan. De Bosrand heeft een moderne architectuur; ingetogen, fris en duurzaam met […]

25 objecten

Meer informatie

Foto Nbnl (7)

Huur

Hoog op Zuid – Enschede

Enschede

Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. 15 Maart 2023 om 9:00 uur start de verhuur! Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf 995 euro op basis van een 3-kamer appartement, inclusief luxe keuken, badkamer, vloerverwarming en eigen parkeerplaats! Via hureninhoogopzuid.nl houden wij je op de hoogte van het nieuwbouwproject en hier kun jij je tevens inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de appartementen.

56 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.