B4bffa9ac7e42377b69c611824a64012.jpeg

In het hart van Gorssel

Prijs: 609.000,- tot 629.000,-

Beschrijving

In het hart van Gorssel…
Levendig wonen op een voorname plek. Wonen op een plek waar iedereen wel zou willen wonen. Midden in het hart van het dorp. Waar de slager, de bakker en de groenteman – net als vroeger – gewoon om de hoek zitten.
Aan de Hoofdstraat 53, op de plek van het voormalige Berghuispand, verrijst een uniek en kleinschalig appartementengebouw met vier comfortabele woningen. U woont dichtbij alles. Of u nu van de natuur houdt of graag een terrasje pakt.

Exclusief wonen op de eerste verdieping
Passend in het straatbeeld zijn op de begane grond twee winkels gepland. Elk met een entree aan de straatzijde. De entree voor de vier appartementen op de verdieping bevindt zich halverwege de oprit. Achter het gebouw bevinden zich de acht, deels overdekte, parkeerplaatsen voor uw auto’s. Uw fiets parkeert u in de berging. De trap of lift brengt u naar uw woning.

Fris en eigentijds – elke woning is net even anders
De vier gelijkvloerse appartementen hebben elk een royale woonoppervlakte van circa 100 m2, een slim ingedeelde plattegrond en een eigen buitenruimte. De eigentijds vormgegeven raampartijen in de woonkamer zijn voorzien van handige screens en zorgen elk moment van de dag voor een prachtige lichtinval. Uiteraard mag u rekenen op een hoogwaardig afwerking. Per woning zijn twee parkeerplaatsen en een berging inclusief.

Duurzaamheid
Duurzaam leven gaat over bronnen verrijken in plaats van ze uit te putten. Met de natuur zo dichtbij voorziet ‘In het hart van Gorssel…’ grotendeels in haar eigen energiebehoefte. U woont uiteraard gasloos terwijl de zonnepanelen op het dak zorgen voor groene energie. Een slimme warmtepomp regelt – in combinatie met een boiler voor warmwatervoorziening – de vloerverwarming.

Om de hoek
Voor versgebakken brood, een perfecte cappuccino en de dagelijkse boodschappen hoeft u nauwelijks de deur uit. De Hoofdstraat biedt een gevarieerd aanbod van heerlijke speciaalzaken, horeca en andere voorzieningen. Museum MORE heeft regelmatig wisselende tentoonstellingen.
Wordt het iets lekkers van de traiteur, kookt u zelf of gaat u uit eten? Het kan straks allemaal.

In de buurt
Op de fiets kunt u alle kanten op. Gorssel ligt midden tussen Hanzesteden als Zutphen en Deventer. Daar struikelt u niet alleen over de historie, beide steden bieden ook een rijk culinair en cultureel aanbod. Liever de natuur in? Er zijn eindeloos veel uiterwaarden en dijken om te verkennen. Er zijn strandjes langs de IJssel en een fietsveer om deze – misschien wel mooiste rivier van Nederland – over te steken. Welke zijde u ook kiest, er zijn landgoederen, kastelen en oude boerderijen. De Gorsselse Heide is met zijn 120 hectare en bijzondere planten en dieren een inspirerende omgeving.

Voornaam genieten op een historische plek
In 1253, in een overeenkomst die Graaf Otto van Gelre sluit met de Bisschop van Utrecht, wordt marke Gerstlo voor het eerst vermeld. Het was één van de elf marken – een middeleeuws collectief van boeren die het gebruik van de grond regelde – in deze omgeving. De marke Gorssel heeft in de loop der eeuwen een voortvarende rol heeft gespeeld. De rijkdom van toen herkent u nog altijd aan de vele kastelen, landgoederen en luxe villa’s in en rondom het historische dorp.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 4
 • Start verkoop 2023-12-01
 • Prijs 609.000,- tot 629.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 96 - 103 m2
 • Inhoud 425 - 460 m3

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Gorssel
 • Postcode: 7213 CR


B4bffa9ac7e42377b69c611824a64012.jpeg Thomapost Brochure

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.

Bekijk brochure


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Jozephta De Wilde Geling

Jozephta de Wilde - Geling

0570 - 600207


Ons aanbod in de buurt

Koop

De Melkfabriek

7429 AE Colmschate

EIGENTIJDS WONEN MET EEN INDUSTRIEEL VERLEDEN Aan de Stationsweg in Colmschate, op de plek van de voormalige zuivelfabriek die in de volksmond bekend staat als ‘de oude melkfabriek’, wordt het nieuwste buurtje van Colmschate gebouwd. Dit wordt een superfijne plek […]

30 objecten

Meer informatie

Koop

Steenbrugge – Wonen aan de Weide

7415 NH Deventer

Welkom in Wonen aan de Weide, een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied ‘de Buurtschappen’. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In totaal komen er 45 gezinswoningen. […]

16 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.