F6fe9ec49c10676e4390660035256577.jpeg

Hofwoningen Cellarius

Prijs: 598.500,- tot 679.500,-

Beschrijving

Het plangebied Hof Cellarius ligt in het oude centrum van het dorp, langs de Holterweg tegenover de markante Hervormde Kerk. Op deze unieke locatie is de verkoop van twaalf royale kavels in voorbereiding. De kavels zijn gesitueerd als een soort ‘hofje’. Hof Cellarius heeft het allemaal: het ligt zeer nabij algemene voorzieningen zoals een modern winkelcentrum (Flora), een sportcentrum (de Scheg) en een NS-Station. Daarnaast ligt het dicht bij het Medisch Centrum Colmschate en is op loopafstand verwijderd van het schitterende natuurlandgoed ”De Bannink”. En wilt u een dagje winkelen of een theater bezoeken? Dan zoekt u het altijd gezellige Deventer op. Hier vindt u alle gemakken van een grote stad.
De verkeerstechnische ontsluiting is optimaal. De afstand tot de oprit van de autosnelweg (A1) is ongeveer 3 km en vanaf de Flora bestaat de verbinding geheel uit een vierbaansweg.

Naast de mogelijkheid om zelf een woning te ontwikkelen op een riante kavel in het project Hof Cellarius bieden wij u nu ook de mogelijkheid om een modelwoning (Hofwoning) te kopen waarbij u nog uw eigen wensen in kunt brengen. De modelwoning is reeds voor uw ontwikkeld, uw eigen wensen kunnen het geheel naar eigen smaak maken.

In overleg met bouwbedrijf Bargeman uit Vorden, die de woningen zal gaan bouwen, kunt u uw eigen droomhuis verder samenstellen. Denkt u aan het uitbouwen van de woning met een overkapping zodat een mooi terras ontstaat of het toevoegen van een garage, erker of dakkapel.
De woningen worden standaard gasloos gebouwd. Dit betekent dat de woningen worden voorzien van een luchtwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en zonnepanelen zodat u, uiteraard ook door de optimale isolatie, een zeer energiezuinige woning zult betrekken.

De Hofwoning wordt standaard voorzien van een hal met garderoberuimte, meterkast en toilet, royale woonkamer met woonkeuken. Op de verdieping bevinden zich een technische ruimte, separaat toilet, badkamer en 3 slaapkamers. In de afwerking wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals hardhouten buitenkozijnen, houten binnenkozijnen en zinken mastgoten. Standaard wordt een berging bij de woning aangeboden met overkapping ten behoeve van het stallen van een auto.
Er zijn ruime inspraakmogelijkheden t.a.v. deze basiswoning.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 12
 • Start verkoop 2020-01-25
 • Prijs 598.500,- tot 679.500,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 142 - 142 m2
 • Inhoud 495 - 495 m3
 • Perceeloppervlak 759 - 908 m2

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Deventer
 • Postcode: 7429 AE

PlattegrondGeïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

04e40908f18c1c8a5b47fbab24b5baa8.jpeg

Koop

Lopend

Elzenbos II

6971 Brummen

Verkoop gestart! Inschrijven mogelijk via de projectsite tot donderdag 1 september a.s. 12.00 uur! De brochure en alle verkoopdocumentatie zijn te downloaden via de projectwebsite. Roosdom Tijhuis bouwt in de wijk Elzenbos II in totaal 21 woningen in vier verschillende […]

21 objecten

Meer informatie

E9e25b26cfe41f1ba825afc6a4afc13e.jpeg

Koop

Lopend

Zuiderwal

7241 BA Lochem

Op een werkelijk fantastische locatie, midden in het centrum van Lochem, op de hoek van de Zuiderwal en de Schoolstraat bouwt Kreunen Bouw in opdracht van Curo Vastgoed binnenkort een prachtig nieuwbouwplan. Het plan bevat in totaal 8 twee- of […]

8 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.