037bcb898644b6188c2a31a823de867a.png

Enteldijk

Prijs: 575.000,- tot 630.000,-

Beschrijving

Enteldijk 3 Barchem

Een unieke kans voor de liefhebber van rust, ruimte en natuur.

Altijd al gedroomd van het wonen in een natuurgebied tussen de hazen, reeën en fazanten, midden in het coulisselandschap in een oeroud stukje Achterhoek? Dan kunnen die dromen hier werkelijkheid worden. Op een van de mooiste plekken van het bosrijke dorpje Barchem aan een rustige zandweg, midden in het natuurgebied ‘Beekvliet’ grenzend aan natura 2000-gebied ‘Stelkampsveld’, wordt op erfpachtgrond van Natuurmonumenten, door WBC Bouwgroep, een prachtig nieuwbouwplan ontwikkeld. De voormalige agrarische gebouwen aan de Enteldijk maken plaats voor een landelijk knooperf met vier woningen. In het bouwplan wordt respectvol omgegaan met de natuur- en landschappelijke waarden van de omgeving.

De woningen zijn allen uniek in hun soort. De landelijke uitstraling past goed in het gebied en de omgeving, zonder dat het karakter van de woning of de plek verloren gaat. Het ene uitzicht is nog mooier dan de andere, met vergezichten over uitgestrekte landerijen en het kenmerkende ‘coulissenlandschap’ van de Achterhoek. Dit is echt het toppunt van ‘buiten wonen’, want een veel mooiere plek is bijna niet te vinden.

Op het terrein worden in totaal vier woningen ontwikkeld, waarvan er nog één beschikbaar is voor de verkoop op kavel 4. Deze door een carport geschakelde woning ligt prachtig vrij met een weids uitzicht over het naastgelegen weiland. Op een perceel van ca. 1.360 m² vindt u hier altijd wel een plek in de zon of de schaduw. De woning is ca. 600 m³ en beschikt over een tuingerichte woonkamer aan de voorzijde en een ruime open keuken aan de achterzijde. Boven zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Uniek aan deze kavel is het bijgebouw van bijna 150 m²!

Let op: de bouwkosten van de schuur zijn niet meegenomen in de koopsom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden

– Unieke ligging op een landgoed
– Duurzaam en laag energieverbruik
– Gasloos
– Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming (excl. vliering)
– Kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik
– De woning wordt casco opgeleverd
– Exclusief keuken, sanitair en tegelwerk
– De schuur is niet inbegrepen in de koopsom
– Voorlopige start bouw: ca. mei/juni 2023 (prognose)
– Woonoppervlakte ca. 150 m²
– Kaveloppervlakte ca. 1.360 m²
– Kavel wordt uitgegeven in de vorm van erfpacht
– Canon € 7.283,- per jaar
– Volgende indexatie op 16 maart 2024 (op grond van CPI)
– Prijs opstal € 575.000,- v.o.n.

Het wandeldorpje Barchem ligt aan de voet van de Lochemse Berg en is omringd door uitgestrekte bossen en weilanden met eindeloze fiets- en wandelroutes. Het typisch Achterhoekse dorp staat bekend om zijn rust en ruimte. De steden Borculo en Lochem met alle voorzieningen zijn nabij gelegen.

Dit knooperf is een ideale plek voor mensen met een groen hart, die houden van dynamiek en samen met anderen invulling willen geven aan de landschappelijke invulling van het terrein en de natuur. Bent u degene die zich hier al ziet wonen? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor meer informatie.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 3
 • Start verkoop 2022-12-19
 • Prijs 575.000,- tot 630.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 150 - 210 m2
 • Inhoud 613 - 986 m3
 • Perceeloppervlak 1360 - 2236 m2

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Barchem
 • Postcode: 7244 NL


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Portret Foto Website

Willem Dost

0573 - 222444


Ons aanbod in de buurt

69c15e0d2e684e7fee87d95629b6b361.jpeg

Koop

Steenbrugge- De Bosrand

7415 NA Deventer

25 WONINGEN AAN HET GROEN Wonen in De Bosrand betekent wonen aan de rand van buurtschap 1 in Steenbrugge, Deventer. Op deze unieke plek komen 25 rijwoningen te staan. De Bosrand heeft een moderne architectuur; ingetogen, fris en duurzaam met […]

25 objecten

Meer informatie

Foto Nbnl (7)

Huur

Hoog op Zuid – Enschede

Enschede

Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. 15 Maart 2023 om 9:00 uur start de verhuur! Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf 995 euro op basis van een 3-kamer appartement, inclusief luxe keuken, badkamer, vloerverwarming en eigen parkeerplaats! Via hureninhoogopzuid.nl houden wij je op de hoogte van het nieuwbouwproject en hier kun jij je tevens inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de appartementen.

56 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.