04e40908f18c1c8a5b47fbab24b5baa8.jpeg

Elzenbos II

Prijs: 257.500,- tot 545.500,-

Beschrijving

Nog 2 uitgebouwde twee-onder-één-kap woningen beschikbaar!

Bouw start april 2023.

De brochure en alle verkoopdocumentatie zijn te downloaden via de projectwebsite en op te vragen bij verkopend makelaars.

Roosdom Tijhuis bouwt in de wijk Elzenbos II in totaal 21 woningen in vier verschillende types; Elsevier (2 helft van dubbele woonhuizen), Elsingh (4 helft van dubbele woonhuizen), Elstar (2 hoek- en 2 tussenwoningen) en Elstack (2 hoek- en 9 tussenwoningen).
De woningen zijn erg duurzaam en nog energiezuiniger dan vereist in het bouwbesluit. Daarmee zijn de woningen voorbereid op de toekomst.

Duurzaamheid staat centraal in de wijk Elzenbos. Dit betekent minder energielasten en meer wooncomfort. De wijk is heel ruim opgezet zodat je tussen veel groen woont, en vlakbij een voedselbos waar alle vogels op de diverse planten afkomen. Erg leuk om af en toe een wandeling te maken.

Elzenbos ligt op een toplocatie, vlakbij het centrum van Brummen en binnen no-time sta je op de prachtige en veelzijdige Veluwe. Vanuit de woning bereik je gemakkelijk grote steden, zoals Zutphen of Apeldoorn, via de N348 of met het openbaar vervoer. Met een nieuwbouwwoning in de wijk Elzenbos ben je klaar voor de toekomst. Door de groene ligging geniet je al binnen enkele minuten wandelen van een prachtige natuur. Iedere kilometer is weer anders. In de buurt vind je rivier de IJssel en Nationaal Park Veluwezoom.

Brummen is een mooi en gastvrij dorp met een aangename sfeer. Geniet van al het moois dat het dorp biedt, zoals een centrum met heerlijke terrassen en restaurants, supermarkten en sportfaciliteiten. De inwoners zijn trots op de monumentale huizen, uitgestrekte landgoederen en mooie omgeving.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 22
 • Start verkoop 2022-08-25
 • Prijs 257.500,- tot 545.500,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 66 - 169 m2
 • Inhoud 295 - 625 m3
 • Perceeloppervlak 104 - 370 m2

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Brummen
 • Postcode: 6971


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Stadsdok Doetinchem

Koop

StadsDok – Doetinchem

Doetinchem

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude IJssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (StadsDok). De appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam StadsDok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen. Meld je vast aan op de projectwebsite stadsdok.nl zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

61 objecten

Meer informatie

Achter De Hoven Zelhem

Koop

Achter de Hoven – Zelhem

Zelhem

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst!

12 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.