980092e674139d38c9432cab850a43a1.png

Elzenbos II

Prijs: 270.000,- tot 515.000,-

Beschrijving

Er zijn nog enkele 2-1 kap woningen beschikbaar in dit project!

Aan de rand van Brummen ligt de prachtige groene woonwijk Elzenbos. De verkoop is gestart voor de bouw van 30 nieuwe woningen.
Met een woning in Elzenbos heb je niet alleen een woning die aan alle moderne eisen voldoet. Je woont daarnaast in een prachtige groene omgeving en bent in no-time op de Veluwe of aan de IJssel. De woningen bevinden zich vlakbij grote landgoederen en het centrum van Brummen.
Wonen in een nieuwbouwwoning biedt vele voordelen. Er zijn diverse optiemogelijkheden en in sommige gevallen is maatwerk mogelijk. Alle buurtgenoten zijn ook nieuwe bewoners en dat schept een band. Wij zijn trots dat we mogen bijdragen aan de ontwikkeling van deze bijzondere wijk!

De brochure en alle verkoopdocumentatie zijn te downloaden via de projectwebsite.

In deze fase worden in totaal 30 woningen verkocht en gebouwd. Deze zijn onderverdeeld in negen verschillende typen. Er worden hoekwoningen, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.
Drie type woningen worden gebouwd door MorgenWonen. Deze woningen zijn gedeeltelijk in hun eigen fabriek onder geconditioneerde omstandigheden geproduceerd en daarnaast extra duurzaam. De overige zes type woningen worden gebouwd door Elzenbos Brummen Ontwikkel B.V.

De woningen van Elzenbos Brummen zijn all-electric, voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en worden gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze woningen wekken bijna net zoveel energie op als ze verbruiken.

Ten noorden van het dorp Brummen ligt de wijk Elzenbos. De laatste jaren zijn hier al meerdere nieuwbouwwoningen gebouwd en de komende tijd wordt de wijk verder ontwikkeld.
Leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in de wijk Elzenbos. Als groen hart van de wijk is er een voedselbos gecreëerd en ook een zonnepark maakt hier deel van uit. Buiten de nieuwbouwwoningen heeft Elzenbos ook een basisschool.

De gemeente en buurtbewoners werken sinds 2017 samen aan een voedselbos van drie hectare. In het bos staan veel eetbare, ondersteunende en nuttige soorten. Wanneer de oogst rijp is, mag je hier wat van plukken. Het voedselbos is door vrijwilligers ontwikkeld en is voor iedereen toegankelijk. Je vindt er een ontmoetingsplaats, kruidenspiraal, natuurspeelplek, schapenweide en bloemrijk grasland. Iedere zaterdagochtend steken vele vrijwilligers de handen uit de mouwen om deze bijzondere plek te onderhouden.

In Elzenbos ligt ook een zonnepark, ontwikkeld door BrummenEnergie. Het is een terrein van ongeveer drie hectare groot en gelegen aan de Elzenbosweg en de N348. Het zonnepark heeft 6.240 zonnepanelen en is op 31 maart 2021 aangesloten op het net. Als inwoner van Brummen bestaat de mogelijkheid om stroom af te nemen ‘uit de eigen achtertuin’. Zo kun je 100% duurzame stroom opnemen, die lokaal is opgewekt. Op het zonnepark loopt een kudde schapen. Zij zorgen ervoor dat het gras laag blijft.

Centraal in Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel, vind je de gemeente Brummen. Brummen heeft acht dorpskernen, waarvan Brummen en Eerbeek de grootste zijn. Brummen is een klassiek dorp, met lommerrijke lanen, monumentale huizen, uitgestrekte landgoederen en een aangename, lokale sfeer. Een mooi en gastvrij dorp, met ruim 8.500 inwoners. Door de ligging kun je genieten van de veelzijdige natuur in de omgeving van Brummen. Dichtbij vind je de IJssel en Nationaal Park de Veluwezoom, met haar fraaie uitzichten.

Vanuit Brummen kom je gemakkelijk in de grote steden via de N348. Via deze weg, die langs Brummen loopt, bereik je snel de grotere A-wegen, zoals de A18, de A12 en de A50. Per openbaar vervoer is Brummen ook goed te bereiken. Er is een eigen treinstation op de route Zutphen – Arnhem en een uitgebreid busnetwerk.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 30
 • Start verkoop 2022-06-23
 • Prijs 270.000,- tot 515.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 84 - 152 m2
 • Inhoud 315 - 600 m3
 • Perceeloppervlak 97 - 291 m2

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Brummen
 • Postcode: 6971

Plattegrond980092e674139d38c9432cab850a43a1.png Thomapost Brochure

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.

Bekijk brochure


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Stadsdok Doetinchem

Koop

StadsDok – Doetinchem

Doetinchem

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude IJssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (StadsDok). De appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam StadsDok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen. Meld je vast aan op de projectwebsite stadsdok.nl zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

61 objecten

Meer informatie

Achter De Hoven Zelhem

Koop

Achter de Hoven – Zelhem

Zelhem

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst!

12 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.