Afe482d52339e6068b4e3d0d1b4903b2.jpeg

Elzenbos II

Prijs: 257.500,- tot 545.500,-

Beschrijving

Allerlaatste twee-onder-één-kap woning beschikbaar in plan Elzenbos Brummen!

De bouw is inmiddels gestart, dus bouwzekerheid en inclusief extra luxe meerwerkopties.

Deze woning (type Elsevier, bouwnummer 52) zal worden voorzien van een uitbouw over de gehele breedte van de woning, 1,2 meter diep. De totale woonoppervlakte zal hierdoor circa 176 m² maar liefst bedragen.

Verder wordt de woning aangeboden inclusief:
– grote binnenwerkse maat van maar liefst 6,04 m breed
– bodemwarmtepomp
– vergroten van de hal
– houten tuindeuren met zijramen tot op de vloer
– buitenkraan
– vergroten van de boiler van 200 liter naar 240 liter
– extra dubbele wandcontactdozen (4 stuks)
– aansluitpunt wasdroger op aparte groep
– loze leiding naar slaapkamer 3

De brochure en alle verkoopdocumentatie zijn te downloaden via de projectwebsite en op te vragen bij verkopend makelaars.

Roosdom Tijhuis bouwt in de wijk Elzenbos II in totaal 21 woningen in vier verschillende types; Elsevier (2 helft van dubbele woonhuizen), Elsingh (4 helft van dubbele woonhuizen), Elstar (2 hoek- en 2 tussenwoningen) en Elstack (2 hoek- en 9 tussenwoningen).
De woningen zijn erg duurzaam en nog energiezuiniger dan vereist in het bouwbesluit. Daarmee zijn de woningen voorbereid op de toekomst.

Duurzaamheid staat centraal in de wijk Elzenbos. Dit betekent minder energielasten en meer wooncomfort. De wijk is heel ruim opgezet zodat je tussen veel groen woont, en vlakbij een voedselbos waar alle vogels op de diverse planten afkomen. Erg leuk om af en toe een wandeling te maken.

Elzenbos ligt op een toplocatie, vlakbij het centrum van Brummen en binnen no-time sta je op de prachtige en veelzijdige Veluwe. Vanuit de woning bereik je gemakkelijk grote steden, zoals Zutphen of Apeldoorn, via de N348 of met het openbaar vervoer. Met een nieuwbouwwoning in de wijk Elzenbos ben je klaar voor de toekomst. Door de groene ligging geniet je al binnen enkele minuten wandelen van een prachtige natuur. Iedere kilometer is weer anders. In de buurt vind je rivier de IJssel en Nationaal Park Veluwezoom.

Brummen is een mooi en gastvrij dorp met een aangename sfeer. Geniet van al het moois dat het dorp biedt, zoals een centrum met heerlijke terrassen en restaurants, supermarkten en sportfaciliteiten. De inwoners zijn trots op de monumentale huizen, uitgestrekte landgoederen en mooie omgeving.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 22
 • Start verkoop 2022-08-25
 • Prijs 257.500,- tot 545.500,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 66 - 169 m2
 • Inhoud 295 - 625 m3
 • Perceeloppervlak 104 - 370 m2

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Brummen
 • Postcode: 6971


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Sandra Wanschers

Sandra Wanschers-Dijkhof

0575 515404


Ons aanbod in de buurt

69c15e0d2e684e7fee87d95629b6b361.jpeg

Koop

Steenbrugge- De Bosrand

7415 NA Deventer

25 WONINGEN AAN HET GROEN Wonen in De Bosrand betekent wonen aan de rand van buurtschap 1 in Steenbrugge, Deventer. Op deze unieke plek komen 25 rijwoningen te staan. De Bosrand heeft een moderne architectuur; ingetogen, fris en duurzaam met […]

25 objecten

Meer informatie

Foto Nbnl (7)

Huur

Hoog op Zuid – Enschede

Enschede

Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. 15 Maart 2023 om 9:00 uur start de verhuur! Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf 995 euro op basis van een 3-kamer appartement, inclusief luxe keuken, badkamer, vloerverwarming en eigen parkeerplaats! Via hureninhoogopzuid.nl houden wij je op de hoogte van het nieuwbouwproject en hier kun jij je tevens inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de appartementen.

56 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.