1cf2773fa36142461c9fdad277ce16e4.jpeg

de Kop Handelskade

Beschrijving

Het aftellen begint want op De Kop Handelskade start binnenkort een verrassend en uniek nieuwbouwproject!
De stadscampus krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan 43 luxe appartementen, kantoren, horeca en sociale huurwoningen en studentenwoningen. De 43 luxe appartementen en penthouses krijgen een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer!

De 43 moderne appartementen en penthouses variëren van ca. 100 m² tot 170 m², van de eerste helemaal tot aan de zestiende verdieping van “De Frontier”. Stuk voor stuk heerlijk luxueus. Je hebt de keus uit verschillende types. Wil je een penthouse met een tweede buitenruimte of wat meer leefruimte binnen? Ga je voor een extra werkkamer of is jouw grote wens een riante woonkeuken naast je living waar je uitgebreid kunt koken? Er zit altijd wel een geschikt appartement tussen! Een fietsenstalling en het parkeren bevinden zich op de begane grond.

Wij verwachten in januari ’23 te starten met de presale van deze appartementen. Vanaf de presale zullen er prijsranges bekend worden gemaakt en zal de eerste aanvullende informatie beschikbaar komen.

Heb je interesse in dit plan? Meld je aan op de projectwebsite en maak een eigen account aan, dan word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.


Eigenschappen

Algemene informatie

  • Type Koop
  • Status Lopend
  • Aantal objecten 43
  • Start verkoop 2023-01-15
  • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte 102 - 166 m2

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Deventer
  • Postcode: 7417 DH


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Stadsdok Doetinchem

Koop

StadsDok – Doetinchem

Doetinchem

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude IJssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (StadsDok). De appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam StadsDok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen. Meld je vast aan op de projectwebsite stadsdok.nl zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

61 objecten

Meer informatie

Achter De Hoven Zelhem

Koop

Achter de Hoven – Zelhem

Zelhem

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst!

12 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.