D845be59c2e129b92f16baa0742ff10c.jpeg

de Kop Handelskade

Prijs: 572.500,- tot 1.125.000,-

Beschrijving

Het is zover! Op 1 juni a.s. gaan we starten met de verkoop van de 43 luxe appartementen en penthouses op De Kop Handelskade. Deze avond hebben we ook gelijk een vrijblijvende inloopavond voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond is het gehele verkoopteam aanwezig en staan wij met elkaar klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dus wil je meer weten over de appartementen, heb je vragen over het verkoopproces of wil je gewoon kennismaken? Kom dan geheel vrijblijvend langs. De inloopavond zal plaatsvinden bij de Deventer Schouwburg (Leeuwenbrug 2, 7411 TJ Deventer) van 19:00 – 21:00 uur. Kunnen wij rekenen op jouw komst? Meld je dan heel makkelijk even aan via de button op de projectwebsite. Graag tot dan!

De stadscampus krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan 43 luxe appartementen, kantoren, horeca en sociale huurwoningen en studentenwoningen. De 43 luxe appartementen en penthouses krijgen een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer!

Deze nieuwe hotspot wordt een geweldige woonplek in Deventer, waar je met twee benen in het stadse leven staat. Van de drie gebouwen met verschillende functies is het middelste, ‘De Frontier’, bestempeld tot woontoren. Vanaf de 1e tot en met de 16e verdieping telt het straks 43 heerlijk ruime en luxe appartementen en stijlvolle penthouses die de nieuwste norm in wooncomfort gaan overtreffen. En die je met elke etage hoger trakteren op een nog magnifieker uitzicht.

De Kop Handelskade biedt een gevarieerde mix van wonen, werken en leren, met horeca op de begane grond. Het is een komen en gaan vanuit deze ‘bijenkorf’. Studenten, kantoorpersoneel en bewoners stromen in en uit; via de voetgangerscorridor zwermen ze alle kanten op. Je proeft er een bruisende, ongedwongen sfeer. Dit is een dynamische hotspot waar je elkaar ontmoet! Zowel binnen als buiten worden fijne plekken gecreëerd in de groene openbare ruimtes en verblijfzones. Naast koop- en huurwoningen (o.a. voor studenten) zijn er kantoorruimten en horecaruimten beschikbaar voor (grote) bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Het plan maakt deel uit van de grotere ontwikkeling van Stadscampus “De Kien”, waarbij het hele gebied getransformeerd wordt tot een multifunctionele plek waar jij je thuis voelt. De locatie heeft een strategische ligging op loopafstand van het station en de gezellige binnenstad. Vanuit hier rijd je bovendien in een half uur met de auto naar Apeldoorn en in 45 minuten naar Enschede.

DE FRONTIER
Luxe appartementen en penthouses worden gerealiseerd in het middelste, meest opvallende gebouw uit de rij. Een woontoren die dit unieke nieuwbouwproject allure geeft. De appartementen zijn ruim opgezet en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Stel je eens voor hoe je uitzicht hier zal zijn over het prachtige Deventer!

Heb jij interesse in dit bijzondere plan? Meld je aan op de projectwebsite kophandelskade.nl, maak een eigen account aan en geef jouw bouwnummervoorkeur vast aan ons door. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet jij straks als eerste wanneer de verkoop start!


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 43
 • Start verkoop 2023-06-01
 • Prijs 572.500,- tot 1.125.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 102 - 166 m2
 • Inhoud 295 - 484 m3

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Deventer
 • Postcode: 7417 DE


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Jozephta De Wilde Geling

Jozephta de Wilde - Geling

0570 - 600207


Ons aanbod in de buurt

69c15e0d2e684e7fee87d95629b6b361.jpeg

Koop

Steenbrugge- De Bosrand

7415 NA Deventer

25 WONINGEN AAN HET GROEN Wonen in De Bosrand betekent wonen aan de rand van buurtschap 1 in Steenbrugge, Deventer. Op deze unieke plek komen 25 rijwoningen te staan. De Bosrand heeft een moderne architectuur; ingetogen, fris en duurzaam met […]

25 objecten

Meer informatie

Foto Nbnl (7)

Huur

Hoog op Zuid – Enschede

Enschede

Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. 15 Maart 2023 om 9:00 uur start de verhuur! Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf 995 euro op basis van een 3-kamer appartement, inclusief luxe keuken, badkamer, vloerverwarming en eigen parkeerplaats! Via hureninhoogopzuid.nl houden wij je op de hoogte van het nieuwbouwproject en hier kun jij je tevens inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de appartementen.

56 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.