Makelaar Vaassen

Op zoek naar een makelaar in Vaassen, Epe en omgeving? Thoma Post Makelaars met meer, gevestigd aan de Koninginnelaan 69 is actief als aankoop- en verkoopmakelaar in Apeldoorn, Vaassen en omgeving. Het allernieuwste koophuizenaanbod, persoonlijke service zoals je van ons gewend bent en de jarenlange expertise maakt dit team onderscheidend.

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars). Dat geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. Een woning aan- of verkopen, je huidige woning laten taxeren of een oriënterend gesprek? Wat je wensen ook zijn, Team Thoma Post staat je graag persoonlijk en met een heldere communicatie terzijde.

Naast woningmakelaars heeft Thoma Post Makelaars ook een afdeling bedrijfsmakelaars om een bedrijfspand in Vaassen te kunnen verkopen, verhuren, aankopen of huren.

De gemeente Epe/Vaassen

Mooier dan in Epe kun je in ons land nauwelijks wonen. Bos en hei aan de ene en agrarisch gebied en uiterwaarden aan de andere kant en in het midden een gezellig dorp met een groot winkelaanbod. Ook zijn er in de omgeving vele campings en recreatiemogelijkheden te vinden. Grote publiekstrekker is Kasteel Cannenburch met een parkbos en vijvers waar je heerlijk kunt wandelen. Hier worden ook veel activiteiten georganiseerd. In Vaassen worden veel evenementen georganiseerd zoals de dorpsavonden en Vaasaqua. Er zijn leuke winkels een museum en een aantal goede horecagelegenheden waar je de hele dag door kan genieten van heerlijk eten en drinken.