Makelaar Arnhem

Op zoek naar een makelaar in Arnhem? Bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars ben je aan het juiste adres! Onze unieke verkoopmethodes en uitgebreide lokale en regionale kennis zorgen voor een complete ontzorging tijdens de aankoop of verkoop van jouw huis in Arnhem en omstreken.

Thoma Post Verkoopplan

Een huis verkopen is zowel emotioneel als financieel gezien een erg grote stap. Daarom hebben wij ons eigen verkoopplan opgesteld, waarmee je tijdens het gehele verkoopproces meer rust, zekerheid en overzicht behoudt. De acht stappen van het verkoopplan worden nauwkeurig gevolgd zodat er niets vergeten wordt. Bovendien spelen wij het liefst in op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren, zodat de verkoop van je huis ten allen tijde een persoonlijke aangelegenheid blijft.

Woningproeverij

Onder het genot van een hapje en drankje een woning bezichtigen: het kan bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars! Tijdens een woningproeverij nodigen we meerdere geïnteresseerde bezichtigers uit waardoor je huis in een ongedwongen sfeer bezichtigd kan worden. Na de woningproeverij houden we contact met alle geïnteresseerden en vaak volgt hier een bod uit. Nog een voordeel: je huis hoeft maar één keer opgeruimd te worden omdat je slechts één kijkmoment hebt!

Full Service Makelaar in Arnhem

Wij nemen je alle zorgen uit handen tijdens de aankoop of verkoop van je huis in Arnhem en omstreken. Vanaf het eerste gesprek tot na het moment bij de notaris: Jan, Sander, Leslie, Martine, Suzy en Debby staan elke werkdag voor je klaar. In overleg is het ook mogelijk om een bezichtiging ‘s avonds of in het weekend te plannen.

Arnhem

De gemeente Arnhem telt bijna 160.000 inwoners en is daarmee de tweede grootste stad van Gelderland. Arnhem kent een bruisend stadsleven, met uitgebreide winkelcentra en een uitgaansleven dat tot diep in de nacht doorgaat. Maar daarnaast is er veel groen en ben je zo in prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park de Veluwe. Of je nu starter bent of juist liever wil doorgroeien: in Arnhem vind je voor ieder wat wils. Liever uitwijken naar steden rondom Arnhem? Dan kunnen onze makelaars in Doetinchem je bijvoorbeeld helpen. Verder Thoma Post actief in Twente en de Achterhoek. Onze makelaars in Hengelo of makelaars in Enschede bijvoorbeeld kunnen je voorzien van leuke bezichtigingen in de omgeving. Voor Almelo kan je bij onze makelaars in Almelo terecht. 

Contact

Wil je meer weten over Thoma van Dijk Siebelink Makelaars? Wij staan graag klaar voor al je vragen. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Ook voor een bedrijfsmakelaar in Arnhem zit u hier goed.

Thoma Van Dijk Siebelink Makelaars Doetinchem
Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem

E-mail: welkom@tvdsmakelaars.nl
Telefoon: 0314 – 36 62 62