Hypotheken Teamfoto

Hypotheekadvies Apeldoorn

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Apeldoorn? Bij het kopen of verkopen van een huis komen veel veranderingen kijken, zo ook op financieel gebied. De zekerheid die komt kijken bij hypotheekadvies van een erkend hypotheekadviseur van Thoma Post Hypotheken geeft rust in een hectische periode van verhuizen.

Bereken je maximale hypotheek

Bij een eerste oriëntatie op de woningmarkt is het prettig om te weten wat je maximaal kunt lenen. Check van te voren hoeveel hypotheek je kunt krijgen, zodat je weet in welke prijsklasse je naar huizen kunt kijken. Om te weten wat je exact kunt lenen, spelen er vele factoren mee. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en geven advies vanuit jouw persoonlijke situatie, niet vanuit de banken. Zij kunnen dan ook de exacte hoogte van je maximale hypotheek berekenen.

Neem contact op

Lineaire of annuïteitenhypotheek

Bij het kiezen tussen hypotheken zijn er twee vormen mogelijk: lineair of annuïteiten. Bij een lineaire hypotheek los je iedere maand hetzelfde aflossingsbedrag af, waardoor de rente elke maand lager wordt. De hypotheek start dus hoger en de maandlasten worden elke maand lager. Bij een lineaire hypotheek loopt het aflossingsbedrag juist op en de rente loopt af. Hierdoor stijgen je maandlasten ongeveer met 1% per jaar. Beide hypotheekvormen kennen hun eigen voordelen.

Thoma Post Hypotheken

Thoma Post Hypotheken werkt in grote delen van Oost-Nederland en ook als je op zoek bent naar onafhankelijk en gedegen hypotheekadvies in Apeldoorn ben je bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact op met onze hypotheekadviseurs via deze pagina. Er is ook de mogelijkheid om contact op te nemen voor een makelaar in Apeldoorn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure