Hypotheekadvies Apeldoorn

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Apeldoorn? Bij het kopen of verkopen van een huis komen veel veranderingen kijken, zo ook op financieel gebied. De zekerheid die komt kijken bij hypotheekadvies van een erkend hypotheekadviseur van Thoma Post Hypotheken geeft rust in een hectische periode van verhuizen. 

Bereken je maximale hypotheek

Bij een eerste oriëntatie op de woningmarkt is het prettig om te weten wat je maximaal kunt lenen. Op onze website staat een handige tool waarmee je gratis en snel een indicatie kunt krijgen van je maximale hypotheek. Zo weet je meteen in welke prijsklasse je naar huizen kunt kijken. Deze tool geeft slechts een indicatie: om te weten wat je exact kunt lenen, spelen er vele factoren mee. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en geven advies vanuit jouw persoonlijke situatie, niet vanuit de banken. Zij kunnen dan ook de exacte hoogte van je maximale hypotheek berekenen. 

Lineaire of annuïteitenhypotheek

Bij het kiezen tussen hypotheken zijn er twee vormen mogelijk: lineair of annuïteiten. Bij een lineaire hypotheek los je iedere maand hetzelfde aflossingsbedrag af, waardoor de rente elke maand lager wordt. De hypotheek start dus hoger en de maandlasten worden elke maand lager. Bij een lineaire hypotheek loopt het aflossingsbedrag juist op en de rente loopt af. Hierdoor stijgen je maandlasten ongeveer met 1% per jaar. Beide hypotheekvormen kennen hun eigen voordelen. 

Thoma Post Hypotheken

Thoma Post Hypotheken werkt in grote delen van Oost-Nederland en ook als je op zoek bent naar onafhankelijk en gedegen hypotheekadvies in Apeldoorn ben je bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact op met onze hypotheekadviseurs via deze pagina.