Huis verkopen Arnhem

Het verkopen van je huis is financieel en emotioneel gezien een grote stap. Logisch dus dat je altijd wil weten waar je aan toe bent. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars zorgt er door middel van korte lijnen en heldere communicatie voor dat de verkoop van jouw huis zorgeloos en vlekkeloos verloopt. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Kennismaking en waardebepaling

Voordat we je huis in verkoop nemen, maken we graag eerst kennis met jou als verkoper en met je huis. Samen met jou inventariseren we je wensen en behoeftes en we voeren een nauwkeurige waardebepaling uit. Niet alleen je huis wordt hierin meegenomen, maar ook omgevingsfactoren zoals de buurt waarin je woont en de huidige markt. De waarde die uit de waardebepaling volgt vormt de basis voor de uiteindelijke vraagprijs voor je huis. 

Unieke verkoopmethoden

De vraagprijs, jouw wensen en mogelijkheden en de huidige markt combineren we tot een persoonlijk verkoopplan, waarin de wijze waarop we jouw huis in de markt zetten wordt toegelicht. Dit gebeurt altijd met korte lijnen, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. We hebben onze eigen marketingafdeling en deze denkt ook graag met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een website of zelfs een boek van je eigen huis? Er is veel mogelijk, onze makelaars vertellen je hier graag meer over.

Meer weten over het verkopen van je huis in Arnhem via Thoma van Dijk Siebelink Makelaars? Onze makelaars en vastgoedprofessionals staan graag voor je klaar. Neem via deze pagina contact met ons op.