Huis te koop Arnhem

Huis te koop in Arnhem? Of je nu een huis wil kopen of verkopen, bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars ben je aan het goede adres. Wij nemen je alle zorgen uit handen tijdens de stappen van een aan- of verkoopproces van een huis in Arnhem en omstreken.

Huis te koop zetten in Arnhem

Een huis te koop zetten in Arnhem is een grote stap waarbij je graag zeker wil zijn van je zaak. Dat begrijpen we bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars maar al te goed. Voor, tijdens en na de verkoop van je huis werken wij met het Thoma Post 8-stappenplan, zodat er niets vergeten wordt. Eerst maken we kennis met jou als verkoper en met je huis, waarna we een professionele en gedegen waardebepaling uitvoeren. De waarde die volgt uit de waardebepaling vormt de basis van de uiteindelijke verkoopprijs van je huis, het is daarom belangrijk dat er met een objectieve blik naar de kenmerken van het huis gekeken wordt. Ook stellen we een persoonlijk verkoopplan op. Hierin staan de unieke verkoopmethoden waarmee we jouw huis op de kaart gaan zetten. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars beschikt over haar eigen marketingafdeling, waardoor we in staat zijn om unieke concepten te ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen boek of website van je huis? Of het unieke woonevent de Woningproeverij, waarbij geïnteresseerden vrijblijvend de sfeer in het huis kunnen proeven onder het genot van een hapje en een drankje. 

Thoma van Dijk Siebelink als aankoopmakelaar

Als het huis van je dromen te koop staat in Arnhem, wil je natuurlijk zo snel mogelijk meer weten. Het loont om hierbij gebruik te maken van de diensten van een aankoopmakelaar. Thoma van Dijk Siebelink heeft jarenlange ervaring in het onderhandelen en aankopen van huizen. Zo kun je je allereerst inschrijven in ons Woonwensensysteem. Als je ingeschreven bent, houden wij je constant op de hoogte van het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen. Zodra je je droomhuis gevonden hebt bij ons of een collega-makelaar, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Hier kijken we met een onafhankelijke blik naar het huis en de omgeving, zodat je na aankoop niet voor eventuele vervelende verrassingen komt te staan.

Wonen in Arnhem

Wonen in Arnhem: wat betekent dat eigenlijk? Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland telt in totaal ongeveer 160.000 inwoners. De stad kent een bruisend nachtleven, kent goede aansluitingen met andere steden door spoorlijnen en snelwegen en biedt daarnaast een thuis aan vele studenten. Ook de natuur, zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe, de IJssel en de Nederrijn floreren en zijn dicht op de stad gelegen. Arnhem biedt voor ieder wat wils! 

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Onze makelaars staan graag voor je klaar tijdens alle stappen van de koop of verkoop van jouw droomhuis. Neem via deze pagina contact met ons op.