Hengelo Banner 1920x785

Huis kopen Hengelo

Wil je een huis kopen in Hengelo? Het kopen van een huis is een grote stap op emotioneel én financieel gebied. Logisch dat je hierbij niets over het hoofd wil zien. Bij Thoma Post Makelaars ontzorgen we je volledig als je ons inschakelt als aankoopmakelaar. Wil je weten wat dat voor jou betekent? Lees dan snel verder! 

Aankoopmakelaar bij een huis kopen in Hengelo

Wij zijn een full service aankoopmakelaar. Dat betekent dat we je volledig ontzorgen, van kennismaking tot notaris. Bij de kennismaking inventariseren we jouw wensen en mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. Op basis van je (woon)wensen gaan we samen met jou op zoek naar je droomhuis, bijvoorbeeld door middel van de Thoma Post Woonwensentool. Heb je een potentieel droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee naar de bezichtigingen.

Neem contact op

Toestemming*

Bezichtigingen en onderhandelingen

Tijdens de bezichtigingen let jouw Thoma Post makelaar op de technische aspecten van het huis zoals de bouwkundige staat en eventuele (verborgen) gebreken. Maar ook de omgeving waarin het huis staat en er wordt gekeken of jouw wensen, zoals een toekomstige uitbouw of extra slaapkamer, haalbaar zijn in het betreffende huis. Je ontvangt een uitgebreid advies op basis van de bezichtiging en we gaan ook graag met een eventuele tweede bezichtiging mee. Tijdens de biedings- en onderhandelingsfasen bieden wij professionele ondersteuning zodat je je droomhuis aan kunt kopen voor de allerbeste prijs en de meest gunstige voorwaarden.

Thoma Post Makelaars Hengelo

Thoma Post Makelaars Hengelo is gevestigd aan de Enschedesestraat 41 in Hengelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Wil je een huis kopen in Hengelo? Kijk dan eens tussen ons huidige aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure