Thoma Post Teamfoto Enschede 2023

Huis kopen Enschede

Een huis kopen in Enschede is een grote stap. Je wil wat kleiner of groter wonen, of je koopt misschien wel je eerste huis. Wat je situatie ook is, Thoma Post Makelaars helpt je graag verder en kijkt graag met je mee naar jouw droomhuis.

Aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van aankopen. Bij een grote aankoop als een huis wil je niets over het hoofd zien en je droomhuis voor beste prijs kopen. Wij bieden je ondersteuning tijdens alle fasen van het aankoopproces, zoals bij de zoektocht naar een huis, de bezichtigingen en de onderhandelingen. Zo kun je met vertrouwen en rust beginnen aan de toekomstige verhuizing! Geef je woonwensen aan ons door via deze pagina en je blijft altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen, nog zelfs voordat het op Funda staat!

Neem contact op

Huis kopen Enschede

Met 160.000 inwoners is Enschede de grootste stad van Overijssel. Toch heerst er nog zoals vanouds saamhorigheid en ook de typische Twentse nuchterheid is kenmerkend voor een inwoner van de stad. Het centrum biedt plaats aan vele winkels en gastvrije horecagelegenheden, waar in het buitengebied de natuur volop floreert. Kortom, Enschede en omgeving is een gebied waar iedereen zich thuis voelt!

Thoma Post Makelaars

Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter en de andere collega’s van ons team staan graag voor je klaar tijdens de verkoop en een huis kopen in Enschede en omstreken. Wij zijn gevestigd aan het Koningsplein tegenover het MST ziekenhuis. Loop gerust eens binnen bij ons kantoor, bel of e-mail met ons en ervaar de full-service dienstverlening van Thoma Post Makelaars. We hebben al veel huizen verkocht in Enschede.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.