4 april 2018

11 APRIL HIGH-END WOONEVENT

Kom van 13.30 – 18.00 uur naar Loetje Gorssel en kom alles te weten over nieuwbouwproject De Veste in Zutphen.

High-End woonevent

Wilt u zorgeloos wonen in een high-end appartement?

De vastgoedmarkt is dynamisch en misschien wel bewegelijker dan ooit. Voor u wellicht een kans om een nieuwe woonomgeving te creëren.

Koopmans |TBI, Heijmans Vastgoed B.V., Thoma Post Makelaars, ten Hag Makelaarsgroep en de Rabobank willen u graag informeren over de voordelen van het wonen in een high-end appartement. Daarnaast willen zij u op de hoogte brengen van de laatste tips en tricks op het gebied van techniek, inrichting, estate-planning en verkooptactieken voor uw huidige woning.

Ook presenteren zij graag een aantal projecten die in de verkoop zijn en waarvan de bouw binnenkort gaat starten: Veste en Kade Noord in Zutphen en De Cloese in Lochem.

We organiseren dit event op woensdag 11 april 2018 van 13.30 tot 18.00 uur bij Loetje in Gorssel. U kunt uw bezoek combineren met een kijkje in het prachtige museum MORE. Indien u zich aanmeldt dan ontvangt u bij binnenkomst een entreekaartje voor het museum.

Aanmelden

Aanmelden voor het High-end Woonevent is mogelijk tot 10 april. Meldt u dus tijdig aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

> Klik hier om u aan te melden

Terug naar Nieuws