Aussenansicht Im Winter My Alpenwelt Resort 0

Inventarisatie teambuildingsuitje Königsleiten Januari 2024

Start op: 13 september 2023 - 00:00 Eindigt op: 22 september 2023 - 00:00

Beste collega’s,

Eind juli hebben jullie de uitnodiging ontvangen voor de Fit for the Future trip naar Königsleiten. We hebben daar enthousiaste reacties op mogen ontvangen, maar ook van een aantal medewerkers vernomen dat de maand december qua werkzaamheden en kerstdrukte als bezwaarlijk wordt ervaren. Omdat we het liefst met z’n allen afreizen naar Königsleiten, hebben we in overleg met de hotelier de trip kunnen verplaatsen naar medio januari 2024.

Concreet betekent dit dat we op dinsdagavond 16 januari met een luxe touringcar rond 21.30 uur uit  Enschede vertrekken. De exacte locatie laten we jullie nog weten. De volgende ochtend worden we ontvangen met een heerlijk ontbijt en kunnen we ons installeren op de kamers. Daarna geht’s los! Het team van de skiverhuur staat voor jullie klaar, waarna de pret kan beginnen. Voor de niet-skiërs is er een alternatief wandelprogramma met meerdere gezellige uitspanningen onderweg. In de namiddag treffen we elkaar in de super coole après-ski hut ‘Hannes Alm’. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn er diverse mogelijkheden om het programma verder in te vullen. Dat zullen we in overleg met jullie ter plaatse bepalen. Zaterdag 20 januari stappen we weer in de bus voor de terugreis, zodat er zondags weer quality time met de familie kan zijn.

Voor wat betreft de praktische (lees: financiële) kant: Thoma Post neemt de kosten voor de bus, overnachting, diner op woensdag, donderdag en vrijdag, skiverhuur en skipas voor haar rekening. Van de deelnemers vragen we één vakantiedag in die week op te nemen

We hopen dat we met de aanpassingen de bezwaren hebben kunnen wegnemen, zodat we dit avontuur met z’n allen kunnen gaan beleven. Ben je erbij? We zien jouw reactie graag uiterlijk 22 september tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Directie & Management
Thoma Post Makelaars