7 november 2017

Rondetafelgesprek regio Twente: ‘Enschede floreert’ – PropertyNL

“Twente staat niet op het netvlies bij velen, maar is wel een gebied met 700.000 inwoners, en biedt gunstige woon- en werkomstandigheden. De kantorenmarkt in Twente staat er goed voor, met uitgesproken gunstige opnamecijfers.

Hoewel Twente een agglomeratie is met ongeveer 700.000 inwoners, zijn er binnen het gebied grote verschillen tussen de steden. Enschede is de grootste stad en staat er economisch het best voor. Op afstand volgen Hengelo, Almelo en Oldenzaal en bij elkaar zijn de grootste vier steden van deze regio dan genoemd. De Twentenaren – ook wel Tukkers genoemd – zijn identiteitsbewust en gehecht aan hun woon- en werkgebied, maar de steden kennen onderling ook concurrentie.

Henri Boers (Boers & Lem Vastgoedconsultants), Niels Euverman (Euverman Temmink & Partners), John Lammertink (Uniek Bedrijfsmakelaars), Diederik Oord (Cushman & Wakefield), Claudia Timmers (Thoma Post Bedrijfsmakelaars) en Tjeerd van der Veen (Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars) kwamen onlangs bij elkaar in Delden om hun licht te laten schijnen over de kantorenmarkt in de streek en in mindere mate ook de bedrijfsruimtemarkt.”

Lees het hele artikel hier als PDF.

 

Bedrijfsmakelaars

FOTO: Frans Nikkels – v.l.n.r Tjeerd van der Veen (Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars), Diederik Oord (Cushman & Wakefield), Claudia Timmers (Thoma Post Bedrijfsmakelaars), Henri Boers (Boers & Lem Vastgoedconsultants), Niels Euverman (Euverman Temmink & Partners) & John Lammertink (Uniek Bedrijfsmakelaars)

 

 

Bron: https://www.propertynl.com/Nieuws/Rondetafelgesprek-regio-Twente-%E2%80%98Enschede-floreert%E2%80%99/a016b10b-bb50-496b-8e1a-21629c9b4545

Terug naar Nieuws