Kopen

Ben je op zoek naar je droomhuis of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met zekerheid en grote voordelen. Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis.

Stap 1: Kennismaking en inventarisatie

Tijdens een eerste kennismaking inventariseren wij de wensen ten aanzien van de aankoop van een woning en uiteraard worden alle wensen hier besproken.

Stap 2: Marktanalyse

Wanneer de woonwensen in kaart zijn gebracht zal je worden ingeschreven waarna je op de hoogte wordt gehouden van het laatste aanbod en prijswijzigingen middels een e-mail.

Stap 3: Aankoop woning

Bij interesse in een woning wordt een afspraak ingepland en de aankopend makelaar zal mee gaan om te adviseren en te begeleiden. Daarnaast wordt alle informatie gecontroleerd (zoals de staat van de fundering en de vergunningen).

Stap 4: Professionele onderhandelingsondersteuning

In de meeste gevallen leiden alle hiervoor genoemde activiteiten tot een bieding op een woning. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede aankoopprijs te realiseren.

Stap 5: Koopovereenkomst en notariële akte

Na geslaagde onderhandelingen bij de aankoop van je huis volgt een schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken. Wij begeleiden je onder andere bij het overeenkomen van de opleverdatum en eventueel overnemen van roerende zaken. Indien gewenst zullen wij, in overleg met de klant, een bouwkundige keuring laten uitvoeren.

Wil je meer weten, neem dan even contact met ons op!