Kopen/verkopen

Oost-Nederland is in trek als vestigingsplaats. Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Zutphen, Lochem, Hengelo en Enschede zijn groene regio’s en erg goed bereikbaar. Veel kleine zelfstandigen en grote multinationals blijven investeren in deze regio.

Profiteer daarom van de ruim 50 jaar ervaring en het brede netwerk van Thoma Post Bedrijfsmakelaars om te beoordelen welke kansen Oost-Nederland voor jou te bieden heeft. In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij graag jouw specifieke wensen en krijg je een realistisch beeld van je kansen in Oost-Nederland. Ook kijken wij welke oplossingen het beste passen: aankoop of aanhuur. Zoek contact met één van onze vestigingen om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Van onze begeleiding mag je hoge verwachtingen hebben.

Aankoop bedrijfspand

Download de brochure

“Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen, specifieke wensen en mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden. Met al deze facetten houden wij rekening; onze aankoopbegeleiding is dus altijd maatwerk. Om het pand te vinden dat compleet aansluit bij jouw wensen doen wij uitgebreid onderzoek naar het aanbod op de vastgoedmarkt. Onze specialisten hebben veel kennis van en ervaring in de vastgoedmarkt. Dit geldt voor de aankoop van bedrijfsruimte, winkelpanden en kantoorruimte.

Verkoop bedrijfspand

Ook wanneer je je bedrijfsruimte wilt verkopen ben je bij ons aan het juiste adres. Door de ruime ervaring van onze specialisten mag je bij de verkoop van jouw bedrijfspand hoge verwachtingen hebben. De begeleiding is actief en deskundig. Daarnaast beschikken wij over veel communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld Funda In Business, onze eigen website, social media en ons eigen bedrijfsblad WIT Business.

Bekijk ons bedrijfsaanbod of neem contact met ons op

Vrijblijvende waardebepaling

Heb je een ander bedrijfspand op het oog en ben je daarom benieuwd naar de actuele waarde van je huidige bedrijfspand? We komen graag een keer vrijblijvend langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken. Na de waardebepaling ontvang je ons prijsadvies. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe bedrijfspand!

Vul onderstaand formulier in. We bellen je terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak!