Stockfoto Wonen 64 Scaled E1688631336102 1920x798

Waarom jij 6 april 2024 vrij moet houden in je agenda! 

Geschreven door: Lisan Vochteloo

Op:  

In: Algemeen

Ben je op zoek naar een nieuw thuis? Droom je van een charmante jaren ’30 woning, een modern appartement of misschien wel een ruime gezinswoning met een tuin? Zet dan zaterdag 6 april 2024 met een grote cirkel in je agenda, want de NVM Open Huizendag biedt je de unieke kans om op één dag meerdere huizen te bezichtigen tussen 11.00 uur en 15.00 uur zonder afspraak!

Een dag vol mogelijkheden
De NVM Open Huizendag is het perfecte moment om inspiratie op te doen en de sfeer te proeven in verschillende huizen en buurten. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, op zoek bent naar een grotere woning of juist wilt downsizen, deze dag opent letterlijk deuren voor je.

Geen afspraken, geen verplichtingen
Het mooie van de Open Huizendag is de laagdrempeligheid. Je hoeft geen afspraken te maken; je stapt gewoon binnen waar je wilt, wanneer je wilt. Dit geeft je de vrijheid om op je eigen tempo een lijst met potentiële droomhuizen af te gaan. En het beste? Er zijn geen verplichtingen. Je kunt vrijblijvend rondkijken, vragen stellen en de mogelijkheden verkennen.

Ontmoet de verkopers
Een ander voordeel is dat je vaak de huidige bewoners kunt ontmoeten. Zij kunnen je uit eerste hand vertellen over hun ervaringen met het huis en de buurt. Dit geeft je een uniek en persoonlijk inzicht dat je niet uit een brochure of online advertentie kunt halen.

Dagje uit
Om het meeste uit de NVM Open Huizendag te halen, is het slim om je voor te bereiden. Maak een lijst van huizen die je wilt bezoeken en plan je route. Bedenk ook alvast welke vragen je wilt stellen en wat je belangrijk vindt in een huis. Of maak er een leuk dagje uit van! Neem je partner, vriend of familielid mee en duik tussen de bezichtigingen door een lokaal café in of maak een wandeling in één van de buurten.

De eerste stap naar jouw nieuwe thuis
De NVM Open Huizendag kan zomaar de eerste stap zijn naar jouw nieuwe thuis. Dus waarom zou je deze kans laten schieten? Plan die dag vrij, trek je comfortabele schoenen aan en ga op avontuur. Wie weet sta je aan het einde van de dag in de woonkamer van je toekomstige huis!

Ben je benieuwd welke huizen je bij ons kunt bekijken? Ga dan snel naar -> www.thomapost.nl/woning/openhuis

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.