NVM Open Huizen Dag 2023, Twente, Achterhoek, stedendriehoek

Verkoop je huis tijdens de NVM Open Huizen Dag

Geschreven door: Renske Veerman

Op:  

In: Algemeen

Als je je huis in de verkoop hebt staan, is het je vast niet ontgaan: De NVM Open Huizen dag. De dag dat huizenzoekers verschillende huizen gaan bezichtigen, in de hoop dat ze hun droomhuis vinden. En voor jou is deze dag misschien wel de perfecte gelegenheid om je huis te verkopen. Hoe ziet deze dag, voor jou als verkoper, eruit? Dat vertellen wij je graag in dit blog.

NVM Open Huizen Dag in het kort 

De NVM Open Huizen Dag is dé gelegenheid voor huizenzoekers om op een laagdrempelige manier jouw huis te bezichtigen. Tijdens de Open Huizen Dag open je als huiseigenaar je huis voor potentiële kopers. Jouw huis wordt enkele uren toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Je maakt je huis klaar voor de bezichtigingen en zorgt ervoor dat het huis netjes en opgeruimd is.

Blog Nvm Open Huizen Dag, Zutphen

 

Warm welkom

De NVM Open Huizen Dag is aangebroken. 30 september om 11:00 uur staan de eerste kijkers voor de deur. Je verwelkomt de potentiële kopers vriendelijk en leidt ze rond door jouw huis. Je vertelt ze over de buurt en over de fijnste plekjes in het huis en de omgeving. Kijkers zullen vol met vragen zitten en deze beantwoord je tijdens het rondlopen door jouw huis, maar daarnaast is het ook belangrijk om de kijkers zelf rustig een rondje te laten lopen.

Follow-up

Na afloop van de Open Huizen Dag zullen de geïnteresseerde kopers nadenken over welke huizen ze een tweede keer willen bezichtigen. Sommigen brengen zelfs al een bod uit. Het zou natuurlijk mooi zijn als dit bij jouw huis het geval is, maar dit gebeurt niet vaak. Je kunt natuurlijk wel een lijstje bijhouden van de kijkers die oprecht geïnteresseerd waren. Zo kan je voor jezelf ook de balans opmaken van deze dag. Verder zal de makelaar jou begeleiden bij de verdere verkoopprocedure als er geïnteresseerden zijn.

Kortom, de NVM Open Huizen Dag is een geweldige gelegenheid om huizenzoekers een kijkje te laten nemen in jouw huis. Het is een dag vol mogelijkheden en kan een belangrijke stap zijn op weg naar het vinden van dé koper voor je huis!

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.