Thoma Post Makelaars is Funda specialist!

Geschreven door: Ichelle van Os

Op:  

Tags: Woningmakelaardij

In: Algemeen

Wij zijn specialist in Funda!

Dat klinkt leuk, maar wat houdt dit eigenlijk in?

Het begint allemaal bij de presentatie van jouw huis. Op Funda kunnen huizen op verschillende manier gepresenteerd worden. Door onze kennis weten wij precies hoe we er voor zorgen dat jouw huis opvalt tussen alle andere huizen. Hierbij kun je denken aan speciale fotografie (zoals avondfotografie) en een speciale makelaars video. In zo’n video loopt jouw makelaar door het huis en vertelt de potentiële kopers alles wat ze moeten weten. Verder zorgen wij altijd voor accurate plattegronden en voegen we 360 graden foto’s toe. Bovendien maken wij een magazine van jouw huis. Deze ziet eruit alsof het rechtstreeks bij de boekhandel gekocht is! Of we kiezen voor een eigen, unieke website van jouw huis.

Maar hier houdt onze functie als Funda specialist niet op. Om het huis wat extra aandacht te geven kunnen we er een advertentie van maken, de Blikvanger! Daardoor verschijnt het huis in de eerste resultaten van het zoekaanbod en valt hij zo extra goed op.

Data

Onze makelaars kijken dagelijks aan de ‘achterkant’ van Funda. De miljoenen bezoeken en duizenden objecten op funda zijn een onuitputtelijke databron. Cijfers die belangrijke inzichten in de vraagzijde van de markt geven. Zo geeft de Vraagscan van Funda onze makelaars waardevolle informatie over de zoekvraag van potentiële klanten in jouw wijk en stad. Deze data kan hij of zij gebruiken om jouw huis te optimaliseren met oog op de wensen van zoekers.

Trends

Daarnaast houdt onze eigen marketingafdeling de trends bij op Funda en informeert de makelaars hierover. Zo houden zij bijvoorbeeld in de gaten wat het beste moment is om een huis op Funda te plaatsen, welke regio’s populair zijn bij zoekers en zijn we er als eerste bij als Funda nieuwe presentatiemogelijkheden lanceert. Niet voor niets worden wij door Funda vaak nog voor de implementatie van nieuwe producten of presentatiemogelijkheden aangehaakt als ‘test’ kantoor.

Al met al mogen wij ons met trots Funda specialist noemen. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van Funda voor de verkoop van jouw huis? Neem dan contact met ons op via marketing@thomapost.nl en wij informeren je graag.

Thoma Post Makelaars

Funda SpecialistDit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.