Thoma Post Makelaars en Frans Sanders Makelaardij gaan voortaan samen als Thoma Sanders jr.

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Drie makelaars weten meer dan één

Thoma Post Makelaars en Frans Sanders Makelaardij hebben hun krachten gebundeld en gaan vanaf 1 maart verder onder de naam Thoma Sanders Jr. Makelaars.

Frans Sanders heeft ruim 40 jaar ervaring als makelaar. Samen hebben Albert Post, Frans en Bob Sanders een schat aan ervaring en een enorme kennis van de woningmarkt. kent de markt en de historie, is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekend met de (woon)wensen van de Almeloër.

11e kantoor van Thoma Post
Met de samenwerking is het 11e kantoor van Thoma Post Makelaars een feit. Daarmee is Thoma Post Makelaars de grootste makelaar in Oost-Nederland en hebben we het grootste netwerk in de hele regio en een grote expertise van de woningmarkt.

Makelaars met meer
Een makelaar die tijd en persoonlijke aandacht voor je heeft, dat is Thoma Post Makelaars. Thoma Post Makelaars geeft hoogwaardige adviezen over alle aspecten die bij de aan- of verkoop van een huis horen. Onze collega’s zijn rechtstreeks te bereiken en beschikken over een uitgebreid netwerk, zodat we de koper van jouw huis al kennen voordat je woning te koop staat. Meer service, meer persoonlijke aandacht en meer kennis staan bij ons centraal. Met oog voor detail en unieke verkoopmethodes ontzorgen we je tijdens één van de meest belangrijke stappen in je leven.

Locatie en contact
Vanaf 1 maart 2019 gaat Thoma Sanders jr. werken vanuit het kantoor aan de de Vriezenveenseweg 126 in Almelo, het vertrouwde kantoor van Frans Sanders Makelaardij. Wil je jouw huidige woning verkopen of ben je juist opzoek naar een nieuwe woning in Almelo? Team Thoma Sanders Jr. staat voor je klaar! Bereik ons via 0546-45 99 99 of per mail via info@thomasanders.nl.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.