Thoma Post: jouw full-service makelaarskantoor

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

Tags: Woningmakelaardij

In: Algemeen

De makelaars van Thoma Post staan graag voor jou klaar om je een steuntje in de rug te geven bij de aan- en verkoop van een nieuwe woning! De klanten uit onderstaande video hebben via ons een nieuwbouw woning gekocht, hun eigen woning verkocht en ze hebben hiervoor financieel advies ontvangen. Daarnaast zijn er nog meer andere diensten die wij graag voor jou regelen, dit zet ik graag voor jou op een rijtje. Lees daarom snel verder!

Verkopen met Thoma Post

Een huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis en wordt vaak gezien als een grote stap! Bij deze grote stap helpt Thoma Post jou graag. Wij doen er alles aan om jouw woning zo goed mogelijk op de markt te zetten, dit doen wij via een verkoopplan om het verkoopproces gemakkelijk te laten verlopen.

Aankopen met Thoma Post

Het kopen van jouw droomhuis? Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je met plezier bij deze zoektocht. Een aankoopmakelaar kan je verder helpen om in de huidige woningmarkt een succes te boeken! Dit kan in allerlei situaties, zoals:

  • Als je iedere keer achter het net vist op de huidige huizenmarkt;
  • Als je niet weet waar je op moet letten bij de bezichtiging van een huis;
  • Als je hulp nodig hebt bij de onderhandelingen.

Nieuwbouw kopen met Thoma Post

Via Nieuw Wonen Twente kunnen wij jou uitstekend verder helpen op het gebied van nieuwbouw! Het kopen van een nieuwbouw woning is wellicht iets spannender dan een normale woning, daarom proberen wij jou zo veel mogelijk te ontzorgen in dit gehele proces door alles zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken.

Taxeren met Thoma Post

Wanneer je de marktwaarde van je huis wilt weten, bijvoorbeeld voor je hypotheek of omdat je het huis wil verkopen, is het verstandig om de taxatie uit te laten voeren door een gecertificeerd taxateur. Wij hebben meerdere taxateurs in huis en wij zorgen voor een betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning!

Verduurzamen met Thoma Post

Een duurzaam huis verlaagt jouw energielasten en bovendien draag jij een steentje bij aan het klimaat. Maar hoe kies jij de juiste en voordeligste oplossing uit het enorme aanbod? Samen met GavoorA ontzorgen en helpen wij jou de juiste keuzes te maken. Daarnaast verkopen energiezuinige woningen aanzienlijk sneller en met een verduurzaamde woning ben jij klaar voor een energiezuinige toekomst!

Financieel advies van Thoma Post

Bij het wisselen van woning is het belangrijk om te kijken naar de financiële mogelijkheden. Onze aangesloten hypotheekspecialisten kijken hierbij graag met jou mee naar al jouw wensen en mogelijkheden om zo de juiste financiële oplossing te vinden. Onze ervaren hypotheekadviseurs voorzien jou graag van een goed advies, afgestemd op jouw specifieke en persoonlijke situatie.

Zo kan jij alles onder een dak regelen en helpen wij jouw verder van A tot Z. Wil jij weten hoe onze klanten hierover denken? Bekijk dan snel onderstaande video.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.