Thoma Post Bedrijfsmakelaars 29ste in landelijke Top 101

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Thoma Post Bedrijfsmakelaars staat op een nette 29ste plek in de landelijke top 101 van PropertyNL, het onafhankelijke research magazine voor professionals in vastgoed. Ten opzichte van vorig jaar (plek 60) zijn we 31 plekken gestegen in de lijst. In totaal werd in 2016 door Thoma Post ruim 10.000m² kantoorruimte, 48.000m² bedrijfsruimte en 11.000m² winkelruimte verhuurd of verkocht.

Sterke aanwezigheid Twente en Oost-Gelderland

“In 2015  zijn de makelaarskantoren Thoma en PostJr samengevoegd tot Thoma Post. De bedrijfsmakelaardij van Thoma Post heeft kantoren in Apeldoorn, Doetinchem, Deventer, Enschede, Hengelo, Lochem en Zutphen. Een sterke aanwezigheid in Twente en de oostelijke kant van de provincie Gelderland dus. Vandaar dat daar ook verschillende huurtransacties op het conto van Thoma Post te schrijven zijn, zoals het nieuwe bedrijfscomplex van Araprint (textieldrukkerij en relatiegeschenken) in Deventer.” – P. 38, nr. 4 – 28 april 2017 – PropertyNL

Lokaal nr. 5 en 6 in top 10

Lokaal gezien scoort Thoma Post nog een stuk hoger. In de Stedendriehoek en de Veluwe staan we op plek 5. In Twente en de Achterhoek hebben we de 6e plek bemachtigt in de top 10. Ook in de landelijke top 10 van kleine transacties (transacties die onder de ondergrens van de top-101 vallen) staat Thoma Post op de 6e plek. Al met al een fantastisch resultaat waar we erg trots op zijn!

PropertyNL Top-101PropertyNL top 101

PropertyNL voert jaarlijks onafhankelijk onderzoek uit naar transacties van commercieel vastgoed. “Het eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. We brengen eigen nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Wij zijn hiermee een toonaangevende bron van onafhankelijke informatie voor onder meer makelaars, ontwikkelaars, beleggers en financiers, woningcorporaties, overheid, adviseurs, advocatuur, facility managers en architecten.”

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.