Team Winterswijk presenteert zich

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

“Een zonnige toekomst”

 width=

De laatste hand is gelegd aan de belettering en het nieuwe makelaarskantoor Thoma Enning in Winterswijk is helemaal af. Een nieuw kantoor maar met een vertrouwde naam en bekende bezetting. Maar ook met nieuwe ambities en bovenal vertrouwen in de toekomst. “We hebben een grote organisatie waar we op terug kunnen vallen. Dat is een belangrijke meerwaarde”, aldus Tom Schreurs, directeurpartner van Thoma Enning Makelaars.

Makelaardij Enning is een begrip in Winterswijk. Vanouds een gedegen kantoor met een goede reputatie. “Vandaar dat de naam Enning terugkomt in ons nieuwe kantoor”, vertelt Tom Schreurs. Hij is zelf een Winterswijker met een stevige dosis vastgoed expertise in zijn bagage. “Ik ben vorig jaar toegetreden tot de Thoma Post- organisatie als makelaar en directeur nieuwbouw. Niet alleen op basis van mijn ervaring, maar ook omdat er plannen lagen om met Thoma Post een kantoor in mijn geboorteplaats te starten.” Door een samenloop van omstandigheden ontstond de mogelijkheid om gezamenlijk met Enning Makelaars de plannen vorm te geven. “Die kans hebben we aangegrepen. Niet alleen omdat Enning Makelaars een kantoor is met een historie van meer dan vijftig jaar, maar ook omdat de makelaars Gerrit Vervelde en Marijke Legters wilden deelnemen in het nieuwe kantoor,” aldus Schreurs.

Aantrekkingskracht

Thoma Enning Makelaars heeft nu een volle bezetting. Naast de makelaars Tom Schreurs, Gerrit Vervelde en Marijke Legters vormen Barbara Nijenhuis, Nolda Stemerdink en Ichelle van Os de commerciële binnendienst. Ichelle liep in het kader van haar inmiddels afgeronde studie Vastgoed & Makelaardij aan het Saxion stage. “Ze paste in het team en we hebben haar daarom een baan aangeboden,” zegt Schreurs. Een dergelijke organisatie is ook nodig want de uitdaging voor het Winterswijkse kantoor mag niet worden onderschat. Schreurs daarover: “Thoma Post zocht al naar versterking in de Achterhoek. Dit gedeelte was eigenlijk nog een witte vlek. Winterswijk zelf is uiteraard een interessante plaats met alle faciliteiten van een middelgrote stad. Het heeft een centrumfunctie met een ziekenhuis, winkelketens, een schouwburg en een grote aantrekkingskracht voor de omgeving. Daarnaast liggen in deze regio Groenlo, Aalten, Eibergen en Lichtenvoorde. Ook daar spelen wij als makelaar een rol vanuit Winterswijk.”

Kennis en kunde

Gerrit Vervelde is een bekend gezicht. Als makelaar beschikt hij over een stevig netwerk en niet alleen in Winterswijk, maar ook in het buitengebied. “Winterswijk en haar omgeving verkopen zichzelf. Het is voor veel westerlingen een interessante plaats en regio om te komen wonen. Met ons makelaarskantoor willen wij de mensen laten voelen wat onze kennis en kunde zijn. En niet alleen voor de particuliere markt, maar ook winkelpanden en bedrijfsonroerendgoed. Dat laatste komt in Winterswijk trouwens weer op.” Voor Vervelde zijn de naamsbekendheid en de specialisatie een belangrijk voordeel van het nieuwe Thoma Enning Makelaars. “Ik merk nu al dat er tussen ons en de Thoma Post-organisatie een geoliede, prettige samenwerking is. Er is een andere dynamiek dan bij een klein zelfstandig kantoor. De onderlinge verhoudingen zijn goed en dat leidt tot een zonnige toekomst.”

Zonnige toekomst

Behoort Gerrit Vervelde tot de ‘seniors’, Marijke Legters behoort tot de jonge generatie. Ook zij ziet de voordelen: “We kunnen goede ideeën met elkaar delen, er zijn korte lijnen en de integratie met de backoffice van Thoma Post krijgt vorm. Kortom, er zijn erg veel voorwaarden voor een mooie toekomst.” Nolda Stemerdink en Barbara Nijenhuis vinden de nieuwe samenwerking eveneens een goede ontwikkeling. “We maken nu deel uit van een grote organisatie, maar de sfeer van Enning zie je nog in ons kantoor terug. Dat zal onze relaties zeker aanspreken”, aldus Nolda. Barbara: “Ik denk dat de feedback die we van onze nieuwe collega’s krijgen belangrijk is. We hebben dan wel ons eigen werkgebied, maar we kunnen steunen op veel meer faciliteiten, zoals marketing.”  Met dat laatste is Tom Schreurs het volledig eens. Tot slot: “Winterswijk heeft nu een makelaarskantoor met een bekende naam en vertrouwde gezichten. Maar het is een makelaardij die terug kan vallen op een groot, vakkundig team met veel kennis en een grote database. Er is veel denkkracht binnen Thoma Post en als Thoma Enning Makelaars zullen we daar gebruik van maken. In Winterswijk en de omliggende regio!” .

Benieuwd naar het volledige magazine? Klik dan hier.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.