Taskforce voor taxaties

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Thoma Post Makelaars is dé kweekvijver voor taxateurs

Het taxeren van een kantoorpand, winkel, bedrijfshal of woning; daarvoor ben je ook aan het juiste adres bij ons. We hebben een aparte afdeling waarbinnen alle activiteiten rondom taxaties zijn ondergebracht. Deze taskforce opereert vanuit Deventer. Hans van de Kamp RT en Rick Wessels MSc RT zijn de vaste kern
van het gecentraliseerde taxatiekantoor.

Kweekvijver

Een goed team dus, dat uiteraard wordt ondersteund door een eigen binnendienst. En er komt binnenkort nog een derde taxateur bij, aldus Van de Kamp: “Dit wordt een kweekvijver voor taxateurs!” Het geeft aan dat Thoma Post Makelaars veel waarde hecht aan optimale, deskundige en uiteraard objectieve taxaties. Ook dat laatste, objectiviteit, is belangrijk; de taxateur handelt vanuit volledige autonomiteit waarbij de rol van makelaar en taxateur zijn gescheiden, vertelt Van de Kamp: “De onafhankelijkheid zit in het feit dat de makelaar een grote betrokkenheid kan hebben bij een klant, transactie en dergelijke en daarom soms niet geheel objectief kan taxeren, en wij wel. Wel hebben we als taxateur de makelaar nodig, bijvoorbeeld om specifieke informatie over de locatie of de regio. Daarvoor is het uitgebreide kantorennetwerk van Thoma Post Makelaars weer een groot voordeel.”

Belang

Het is, zeker in deze tijd, waarin al snel tot nieuwbouw wordt besloten, ook daarom interessant met de taxateurs van Thoma Post Makelaars te praten. De ervaring en objectiviteit zijn immers de basis voor weloverwogen keuzes. En, zo beaamt Hans van de Kamp: “We brengen niet altijd een leuke boodschap. De reële verwachting over de waarde van een bedrijfshal, kantoorpand of winkelpand strookt niet altijd met de verwachtingen van een eigenaar, die het pand als zijn oudedagsvoorziening ziet.

Benieuwd naar het volledige artikel? Lees deze hier

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.