Succesvol jouw huis verkopen met Private Sales!

Geschreven door: Succesvol jouw huis verkopen met Private Sales!

Op:  

Tags: Woningmakelaardij

In: Algemeen

Soms heb je niet altijd de behoefte om jouw huis met grote letters ‘TE KOOP’ onder de aandacht te brengen voor een groot publiek. Vooral niet als het gaat om veiligheids- of privacyredenen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jouw huis via onze Private Sales te verkopen. Deze vorm van verkopen is bijvoorbeeld uitstekend voor waardevolle of exclusieve panden. Maar wat is Private Sales precies en waarom kies je daarvoor in plaats van kiezen voor de reguliere verkoop? Dat leggen wij jou graag uit!

Wat is Private Sales?

De naam Private Sales is eigenlijk niets anders dan een Engelse vertaling, afgeleid van het Nederlandse woord ‘stille verkoop’. Het zegt in beide gevallen hetzelfde. Je huis in alle stilte verkopen. Bij deze vorm van verkoop zorgen wij dat jouw huis op een speciale pagina op onze website geplaatst wordt. Tot zover lijkt de werkwijze gelijk aan die van de reguliere verkoop. Net zoals bij de reguliere verkoop, doorloop je bij Private Sales ook meerdere stappen om uiteindelijk jouw huis verkocht te krijgen.

Wat is dan echt het verschil tussen Private Sales en reguliere verkoop?

Het grootste verschil tussen Private Sales en reguliere verkoop is de zichtbaarheid van jouw huis. Bij Private Sales ben je zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden en bij een reguliere verkoop voor een groot publiek.  Bij de reguliere verkoop is jouw huis zichtbaar op onze eigen website, Funda, onze social mediakanalen en staat er een ‘te koop’ bord in jouw tuin. Bij Private Sales brengen we jouw huis juist zo subtiel mogelijk onder de aandacht. Dit doen we door alleen op onze Private Sales aanbod pagina één foto van het huis te plaatsen met een ondersteunende tekst. Zodra iemand echt is geïnteresseerd in jouw huis, ontvangt deze persoon een code van ons (na overleg met jou) om vervolgens meerdere foto’s en details in te kunnen zien. Zo blijft de discretie van de verkoop gewaarborgd.

Wij kennen de koper van jouw huis!

Net zoals bij de reguliere verkoop, is ook bij Private Sales een nauwkeurige en juiste waardebepaling dé basis voor een succesvolle verkoop. Hiervoor kijken wij naar vergelijkbare huizen. Daarbij gebruiken we onze eigen database met actuele zoekprofielen, want waarschijnlijk kennen we de koper van jouw huis al! Nadat de markt- en doelgroepanalyse is gedaan, combineert de makelaar de uitkomsten met zijn of haar jarenlange lokale en regionale expertise. Dit geeft een betrouwbaar advies over de potentiële opbrengst en een juiste vraagprijs.

Waarom kiezen voor Private Sales?

Zoals we hierboven al eerder noemden, heeft Private Sales als voordeel dat jouw huis wel op de markt staat, maar slechts alleen zichtbaar is voor een kleine groep geïnteresseerden. De afwezigheid van het makelaarsbord, jouw huis op onze Private Sales aanbod pagina en het niet communiceren van het adres geven jouw gegarandeerd veiligheid en subtiliteit. Doordat je directe omgeving minder snel zal afweten van de verkoop van het huis, geeft dit jou rust tijdens de verkoop. Tijdens het traject stellen wij samen met jou een persoonlijk verkoopplan op en houden wij jou graag op de hoogte en geven we je regelmatig updates over de stand van zaken. Je ontvangt actuele cijfers en feiten van de verkoop, inclusief de resultaten van eventuele advertentiecampagnes die lopen.

Wil je meer weten over Private Sales? Bekijk dan voor meer informatie onze Private Sales pagina.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.