Open Huizen Dag – zaterdag 10/6

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

 width=

Open Huis bij Thoma Post! Op zaterdag 10 juni is het weer zover: de Thoma Post Open Huizen Dag! Tijdens deze Open Huizen Dag stellen heel veel verkopers hun huis open voor een vrijblijvende bezichtiging, zonder afspraak. Als geïnteresseerde zoeker is dit dé ideale manier om de huizen op jouw verlanglijstje te bekijken. Voor verkopers is het een hele handige manier om hun huis te promoten. Als (ex)bewoners weten zij als geen ander wat er zo fijn aan de woning is en door de vele jaren woonervaring kunnen ze al je vragen over het huis beantwoorden. Een win-win situatie!

Op zaterdag 10 juni 2017, van 11:00 uur tot 13:00 uur, kun je binnenlopen bij een selectie van de door ons aangeboden woningen. Veel verkopers doen mee en stellen hun woning beschikbaar voor het Open Huis. Bekijk het aanbod van de deelnemende woningen om te zien waar je zaterdag de 10e binnen kunt lopen voor voor een bezichtiging. Natuurlijk is ons kantoor die dag ook geopend. Van 11:00 uur tot 13:00 uur zijn wij bereikbaar voor al je vragen.

Let op: de Open Huizen Dag van Thoma Post Hengelo duurt niet van 11:00 uur tot 13:00 uur, maar van 11:00 uur tot 15:00 uur. Deze valt namelijk samen met de algemene NVM Open Huizen Dag Hengelo. Nog meer tijd om alle huizen te bekijken dus!

Bereid je voor en kom langs

Voorgaand aan de Open Huizen Dag zijn er al veel dingen die je kunt voorbereiden. Zo weet je zeker dat je ook echt woningen gaat bekijken die goed bij jouw situatie passen. Hieronder volgen een aantal tips voor de voorbereiding:

  • Bepaal je woonwensen (woonoppervlakte, aantal kamers, bouwjaar etc
  • Bepaal je budget en zoek de woningen die passen bij jouw woonwensen
  • Maak een lijstje met een maximum aantal woningen, op volgorde van voorkeur.
  • Rij een paar dagen eerder (’s avonds) eens langs de woningen, om ook een beeld te krijgen van de omgeving
  • Bepaal een handige route voor de Open Huizen Dag (Tip: gebruik een routeplanner zoals www.routexl.nl voor de snelste route naar meerdere adressen)
  • Stel vooraf een lijstje met vragen voor de verkopers op, van dingen die je echt wil weten.
  • Let op de tijd tijdens het bezoek, zodat je alle woningen die je wilt zien af kunt gaan.
  • Geniet! Toekomstplannen maken kan spannend zijn, maar het kopen (en zoeken) van een huis is voora leuk!

 width=

 

 

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.