Onze hypotheekadviseurs

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Wat leuk! Een huis op het oog? Of zit je wellicht al middenin de onderhandeling en is de financiering van je hypotheek het laatste onderdeel voor de overdracht? Berry Albers, één van onze hypotheekadviseurs vertelt jou in deze blog hoe een hypotheekadvies van ons eruit ziet!

Wij willen niks minder dan de beste financiering voor jouw woning. Wij zijn volledig onafhankelijk en adviseren daarom niet vanuit de uitgangspunten van de bank, maar vanuit jouw wensen en mogelijkheden.  Met ervaren en gediplomeerde adviseurs voorzien wij jou met behulp van de meeste moderne software van het beste advies. Advies dat jou uiteindelijk niks kost, maar juist oplevert!

Maar hoe ziet een hypotheekadvies eruit, waar kijken wij naar?

Berry Albers, één van onze hypotheekadviseurs vertelt het volgende:

“Een gedegen hypotheekadvies bestaat uit een goede inventarisatie van de wensen en behoeften van jou. Daarnaast maken wij samen met jou een financieringsplan waarin we bekijken wat nodig is om jouw droomwoning te kopen; wat kun jezelf inbrengen uit je spaargelden, schenking en/of overwaarde? Bovendien kijken we ook grondig naar de verbetering van je woning, zowel cosmetisch als op het gebied van verduurzaming. Dit resulteert dan in een tekort wat wij invullen middels een hypotheek. Tot slot kijken wij ook naar het langleven-, kortleven-, en rotlevenrisico. 

  • Langlevenrisico: kun je er ook wonen met je pensioeninkomen?
  • Kortlevenrisico: wat als jij of je partner komt te overlijden?
  • Rotlevenrisico: wat als jij of je partner wordt ontslagen of arbeidsongeschikt wordt verklaard?

Wanneer wij dit allemaal duidelijk in kaart hebben gebracht, ontzorgen we jou en wordt jij begeleid naar de notaris voor een onbezorgde overdracht van de woning.” 

Welke hypotheekvorm sluit het best aan op jouw wensen?

Af en toe lijkt het alsof er weinig meer te kiezen valt, als het aankomt op hypotheekvormen. Voor je gevoel kun je alleen maar kiezen tussen een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Toch is dat niet waar! Welke mogelijkheden er voor jou zijn, bekijken wij graag samen met jou in een persoonlijk gesprek. Door middel van het persoonlijke gesprek kunnen wij jou een advies geven die volledig aansluit op jouw specifieke en persoonlijke situatie.

Ben je op zoek naar een koophuis of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoeveel hypotheek jij kunt krijgen? Met de handige rekentool van Thoma Post Hypotheken bereken je snel en eenvoudig je maximale hypotheek. Zo weet je meteen in welke prijsklasse(s) jij naar huizen kunt kijken. Geweldig toch?

Maak je liever direct een afspraak met één van onze adviseurs om jou maximale hypotheek te kunnen berekenen? Neem dan nu contact met ons op!

 

 width=

 

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.