Nieuwste uitgaves WIT Wonen, WIT Business en WIT Nieuwbouw

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Ze zijn er weer! De nieuwste uitgaves van WIT Wonen, WIT Business en… de eerste uitgave van WIT Nieuwbouw. Veel leesplezier!

 width=NIEUW: WIT Nieuwbouw 1-2017
De WIT Nieuwbouw is nieuw! Deze extra bijlage bij de WIT Wonen en WIT Business staat boordevol nieuwbouwnieuws en leuke verhalen over mooie projecten. Er is steeds meer vraag naar Nieuwbouw en daarom verdient het een eigen magazine. Lees alles over het kopen van een nieuwbouwwoning vanuit de ogen van kopers én experts in dit vakgebied. Ook vindt je de 11 voordelen van nieuwbouw en alle actuele projecten van Thoma Post in deze uitgave. We zijn niet voor niets de Nr. 1 Nieuwbouwmakelaar van Overijssel!

Klik op de cover om de WIT Nieuwbouw door te bladeren!

 

 

 

 

 width=

WIT Wonen 2-2017
Hoewel de herfst echt is begonnen is het nog steeds ‘warm’ op de huizenmarkt! De 2e WIT Wonen van het jaar staat dan ook weer vol met interessante artikelen over wonen en vastgoed. Ga ‘binnenkijken bij’ het majestueuze Landgoed De Cloese, kom alles te weten over menukaarten met historische verhalen én maak kennis met onze sportieve en ex-militaire collega en makelaar Roelof Vos.

Klik op de cover om de WIT Wonen 2-2017 door te bladeren!

 

 

 

 

WIT Business 2-2017 width=
In ons zakelijk magazine van dit najaar besteden we aandacht aan de duurzame trend van de Gebroeders van der Geest: muren behangen met gerecyclede spijkerbroeken. In de nieuwe rubriek ‘Oud & Nieuw’ belichten we de magnifieke transitie van industrieel erfgoed: Het Ketelhuis in Doetinchem. Uiteraard vindt u ook een selectie van ons actuele aanbod Bedrijfs Onroerend Goed in deze uitgave.

Klik op de cover om de WIT Business 2-2017 door te bladeren.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.