Nieuwe vestiging Apeldoorn

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Thoma-TBB en portefeuille Meurs Makelaars verder als Thoma Post Makelaars

Vanaf januari 2017 gaat Thoma-TBB Makelaars verder onder de naam van Thoma Post Makelaars. Daarnaast heeft Thoma Post per januari de makelaarsportefeuille van Meurs Makelaars in Apeldoorn overgenomen. Voor Thoma Post betekent dit een behoorlijke uitbreiding van de makelaarsportefeuille in Apeldoorn en omstreken. Klanten van Thoma-TBB en Meurs Makelaars zijn inmiddels per brief geïnformeerd.

Albert Post, directeur Thoma Post Makelaars: “Wij werken als makelaar inmiddels vanuit acht vestigingen, van Amsterdam tot Twente, en zitten graag dichtbij onze klanten. Tot voor kort zaten we alleen met onze bedrijfsmakelaardij in Apeldoorn. Met het aantrekken van de woningmarkt willen we in Apeldoorn en omstreken ook graag als woningmakelaar aanwezig zijn. Deze uitbreiding van onze makelaarsportefeuille in Apeldoorn is voor ons dan ook een geweldige kans, die we met beide handen hebben aangegrepen.”

Thoma-TBB verder als Thoma Post

Thoma-TBB Makelaars start het nieuwe jaar onder de naam Thoma Post Makelaars. Reden hiervoor is een wijziging in de samenwerking achter Thoma-TBB. Concreet betekent dit dat de makelaarsportefeuille van Thoma-TBB is ondergebracht bij Thoma Post en onder deze naam verder gaat. Makelaar Jeffrey Aartsen, al vele jaren werkzaam in de makelaardij in Apeldoorn, blijft ook vanuit Thoma Post het vertrouwde aanspreekpunt.

Overname portefeuille Meurs Makelaars

Meurs Makelaars en Thoma Post hebben eind vorig jaar na enkele gesprekken overeenstemming bereikt over de overname van de portefeuille van Meurs Makelaars. De overdracht ervan per januari van dit jaar houdt voor Bert Meurs, eigenaar van Meurs Makelaars, in dat hij kan gaan genieten van zijn pensioen.

Nieuwe locatie

Thoma Post Makelaars Apeldoorn werkt voorlopig vanuit de huidige locatie in Apeldoorn-Noord, aan de Boogschutterstraat 1-43. Per 1 maart aanstaande is het de bedoeling te gaan werken vanuit het nieuwe adres aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn; een bekend adres aangezien de makelaar hier vanuit de samenwerking Thoma-TBB vele jaren gehuisvest is geweest. Het is een prachtige zichtlocatie in het centrum van de stad met een goede bereikbaarheid. Het pand wordt momenteel verbouwd. Zodra de verbouwing gereed is, zal Thoma Post Apeldoorn overgaan en vanuit deze nieuwe locatie de diensten aanbieden.

Wil je meer weten over de nieuwe vestiging of over de mogelijkheden? Neem dan contact op via de contactgegevens.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.