Nieuw: WIT Wonen 1-2017

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Het voorjaar staat voor vooruitgang

WIT Wonen 1-2017

Klik op de cover om WIT Wonen door te bladeren.

Het voorjaar is weer in volle gang en de zomer komt er nu echt aan! Op de woningmarkt lijkt het ondertussen ook hoogzomer. Met het stijgen van de temperaturen stijgen namelijk ook de verkoopprijzen. De nog steeds hoge vraag naar koopwoningen zorgt uiteindelijk voor kortere verkooptermijnen. Als je verhuisplannen hebt is dit dus hét moment om je huis te verkopen! Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Blader ons aanbod in dit magazine eens door, schrijf je in op onze website en vul je woonwensen in, dan zullen wij je (eerder dan Funda) op de hoogte houden. Zo heb je je nieuwe droomhuis snel gevonden!

Het nieuwe jaar is voor ons succesvol begonnen met de opening van vestiging Apeldoorn. Dit zorgt voor een flinke uitbreiding van ons werkgebied, waardoor we met nog meer marktkennis dichtbij onze klanten zitten. Het team (en het aanbod) van Thoma Post Apeldoorn wordt gepresenteerd op pagina … Zoals je ziet is onze organisatie nog steeds aan het groeien, wat betekent dat we ook nieuw personeel zoeken. We nodigen alle vastgoedprofessionals graag uit om een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie.

Deze voorjaars- en zomereditie van de WIT Wonen staat weer vol met interessante artikelen over wonen en vastgoed. Ga ‘binnenkijken bij’ een prachtig verbouwd schoolgebouw in Lonneker, kom alles te weten over de ‘hobby van’ een oud-vliegvelddirecteur én lees in ‘abroad’ hoe het is om te wonen in Oostenrijk op ruim 1000 meter hoogte…

We wensen je veel zonnig woon- en leesplezier!

Jan Wassink
Albert Post

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.